Diziler & Filmler Sence #YalıÇapkını dizinde Seyran Korhan patroniçe olacak mı? Kıvanchım Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şirkette herkes Ferit'i aday gösterse de ben Seyran'dan bir ters köşe bekliyorum. Sence oluru var mı?yalı çapkını afra saraçoğlu Sence #YalıÇapkını dizinde Seyran Korhan patroniçe olacak mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet olabilir bence 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Öyle dizi mi var. Yerli dizi izleyen kendisine saygısı yoktur 0 0 Yorumla
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Feritin önce bir tedavi olmasi lazım o sırada seyran çok yol ilerler 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Feritten bı cacık olmaz ama seyran herkesi yonetr her işin altından da kalkar 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Ne güzel kız beeee Olur bence 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 422 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Bencede 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet olabilir bence
Öyle dizi mi var. Yerli dizi izleyen kendisine saygısı yoktur
Feritin önce bir tedavi olmasi lazım o sırada seyran çok yol ilerler
Feritten bı cacık olmaz ama seyran herkesi yonetr her işin altından da kalkar
Hepsinin altını üstüne getireceğinden eminim
Olamaz onun yerine sen geç
Ne güzel kız beeee
Olur bence
Olabilir