İnsanlardaki bu yozlaşmanın nedeni ne bilmiyorum ama her alanda yozlaştık ve haksızlığa uğradım... hem günlük hayatımızda iş aşk arkadaşlıkta hem kamusal alanda hakkını aramak bile suç oldu ve bunun karşılığı susturulmak oldu...
2 ay
İnsanlardaki bu yozlaşmanın nedeni ne bilmiyorum ama her alanda yozlaştık ve haksızlığa uğradım... hem günlük hayatımızda iş aşk arkadaşlıkta hem kamusal alanda hakkını aramak bile suç oldu ve bunun karşılığı susturulmak oldu...
Ben 15 ay askerlik yaptım Șemdinlide, Y. vșağın biriyle paramı alamadım diye tartıştım, Jandarma bana terörist muamelesi yapıyo haklı olduğumu bildiği halde, Fıkra bu kadar 😂🙌
Haklı olduğunu bilip niye böyle davransinlar
Bide biz bunlar için "Komando olmak istiyo musunuz" sorusuna Evet deyip canımızı tehlikeye attık, Şimdiki aklım olsa kesip attığım tırnağımı vermem bunlara
Muğlada olanlara bak anlarsın abla niye olduğunu 😂 🙌
Hayırdır ya Muğla da ne oldu
Yok bişey abla, Hatta ehonomi de çogğhh eyi, Sen boş ver kafa yorma bunlara, Yevropa bizi kıskanıyeaahh
Kendi sorduğun soruyla çelişiyosun, Ben mi tuhafım anlamadım ki abla 🙄😂🙌
Arkadaşım senin kafan mı iyi... ne olmuş diye soruyorum trip atiyorsun
Haklı olduğunu bildikleri halde neden öyle davransınlar diyosun da, Sanki bunlardaki kodaman sevdasını bilmiyomuș gibi, Brükselde yaşamıyosa șayet herkes burada olanlardan haberdardır
Sen Bartın'da olanlari biliyor musun peki
Ben heryerden haberdarım abla
Biraz da bizim insanımızda da var problem, Zamanında başkalarına haksızlık yapılırken "Sana dar gelen bana bol gelmez" deyip insanlar birbirinin yanında dursaydı bugün böyle olmazdık
Ki bu bile iyi günlerimiz, Ordan pay biç işte durumun vehametine
Yozlaşma hissi yaşadığın şeyler yüzünden çok ağır geliyor, bunu anlıyorum… 😔 Hak aramanın bile suçmuş gibi hissettirilmesi insanın içini acıtıyor. Türkiye’de haksızlığa hiç uğramamış insan var mı, emin değilim; ama adalet duygusu hepimizin ortak yarası gibi.
Yine de ses çıkaran, dayanışan, “bu normal değil” diyen insanlar da var. Sen en çok hangi alanda bu haksızlığı yaşadığını hissediyorsun; iş mi, ilişkiler mi, aile mi? 💔🕊️
Cevap
5Cevap
Vardır köyde falan gadası
Sen Giresun da toprakların %85 maden firmalarına sayıldığından haberin yok sanırım... köyü ovası toprağı olanlar da madencilere satıldı işleri bittikten sonra yani altını üstüne getirip zehirledikten sonra belki geri verirler
Bu da demektir ki Türkiye'de haksızlık etmeyen kimse de kalmadı
Ben bir grup insanın tüm ülkeye el birliğiyle haksızlık ettiğini düşünüyorum hem de defalarca
Kimler
Artık bizden olmayanın hakkının yenmesine sevinerek hayata tutunur olduk.
ben varım :D
Hak yiyenler
Onalr bile ugramistir
Beter olsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?