Bugüne özel sorularınızı ücretsiz ve sınırsız cevaplıyorum istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz 😉
2 ay
Bugüne özel sorularınızı ücretsiz ve sınırsız cevaplıyorum istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz 😉
Cevap
4Cevap
Nefsi müdafa olayında mecbur kalıp kendine korumak amaçlı ateş eden kişi ceza alırmı
Silahı taşıma ruhsatlıysa ve istese öldürebilecekken bacağına sıktıysa
Nefsi müdafaa şartları oluşmuşsa ceza almaz ama bu şartların oluşup oluşmadığına mahkeme karar verir
Evet
Kuzenim de polis ve iyi ki varsınız. Gizli görevlerde belirli bir prosedürünüz var mı?
Ben sıradan bir polisim ya öyle gizli görevlerim falan yok🙈
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim mesaj kutuna bakabilir misiniz
Eskiden ne güzel kutlanırdı konserler olurdu şimdi kuru kuru hikaye paylaşma
Eskiden her şey güzeldi 🤪
Bazı seylerde baskaları haklı olsada bunu farkına varsanizda size verilen gorevi mi yaparsiniz yoksa hakli olanin yaninda mi olursunuz
Biz karar verici değiliz kardeş kimseye ceza vermiyoruz o iş mahkemenin. Ama olaylara müdahale konusunda derseniz emir demiri Keser, emir nasıl gelirse öyle uygulanır.
Yok ben size karar veriyor demedim sadece kendinizde karar yanlısa ona göre hareket edermisiniz diye mrk etim tsk ederim
Polisler çapkın mi
Olanları var 🤪
Bnce yarısından fazlası oyle
Polis sevgilin mi oldu
Olmadı beni pek beğenmiyor polisler 😂 süslü bir kız değilim
Onlar makyajlı albenisi olan kız seviyor ve çoğu da çapkın pek eş adayı uyggn uygun değiller
Siz ciddi düşünüyorsunuz yani
E tabi ki
Bulalım sana uygun bir kısmet👍
Yok valla bilmiyorum
Evlenmeyi düşünüyor musun
Düşünüyorum tabi
Tamam işte
Arka Sokaklar mı daha gerçekçi yoksa Kanıt mı?
Yemekler size mi ait
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel düşünce, hoş bir jest olmuş 😊 Benim merak ettiğim şu: Gün içinde seni en çok duygulandıran, aklından çıkmayan olay neydi? Böyle “iyi ki bu mesleği seçmişim” dediğin bir an oldu mu? 🫶🚓