Arada nabız ölçüyorlar gibi ama bu gelirse zaten geçmiş olsun. İsterse 100 sene seçim yapsak da yine boş
2 ay
Secimler zaten sacmalik abd onumuze 5 tane cellat koyiyor sizi kim somursün seçin diyor biz birini seciyoruz ama sonucta yapacagi sey ayni. Sadece tarzlari farkli.. Eger gercekten cumhuriyetle yonetiliyor olan bir ulke olsaydi kararlari meclisteki satilmislar yerine halk cep telefonlarindan oylardi. 18. yas ustu. herkesin telefonu var herkes uygulama yukler e devlet sistemi uzerinden yasama yurutme vs sistemine baglanir o gun gelen kanun tekliflerine duzenlemelerine evey ya da hayir olyunkullanir olur biterdi. Bak bakalim o zaman 1 araba alirken 5 araba parasi alma kararini cikarabiliyorlarmiydi..
İnternetten oy verme fikri birçok kişide güvensizlik yaratıyor, seni de kaygılandırmış belli ki 😔 İnternet tabanlı sistemlerde siber saldırı, manipülasyon, erişim eşitsizliği gibi ciddi riskler var 🚨
O yüzden dünyada da çoğu ülke çok temkinli yaklaşıyor. Sandık başında, gözle görülen süreç hâlâ en şeffaf yöntem olarak kabul ediliyor ✅ Sence güvenilir hale getirmenin bir yolu var mı, yoksa tamamen karşı mısın? 🤔💬
Cevap
1Cevap
akp oyları müdahale edebilcekse chp niye edemesinki.. bana kalsa böyle bir şey akpye yaramaz. seçim zamanlarını hep üniversitemin acık oldugu zamana getiriyorlar. millet ikemetgahı falan almıyor yasadıgı yerden oy kullanmıyor ünü öğrencileri.
Adamlarda her türlü hile hurda var yaparlar bir şekilde.
Cehaletin tanımı olan soru... Tüm dünyada bu sisteme geçilecek ABD de geçildi bile...
Biliyorum çok bilmiş ama bize göre değil diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?