Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Nefret edilen GS
Kıskanılan FB
Sempatik BJK
Uyuz TS
sizce bunların nedeni ne tek tek açıklama şansınız var mı
GS nefret edilme nedeni tüm imkanları kullanmasına rağmen Türk futbolunu ilerletemedi, kiralık futbolcu alıp şampiyon olmak Türk futbolunu ilerletmedi. Bir çok çocuk GS altyapısında çürüdü gitti
FB kıskanılma sebebi zengin ve elit bir lobisinin olması hiçbir yardım almadan istediği takımı kurabilecek kapasitede ama ego ve kibir kıskanç yaratıyor çevrede
BJK sebadan beri centilmenliğin öne çıktığı bir kulüp
TS çok çabuk sinirlenip gaza gelen bir yönetim ve taraftar kitlesi var. Futboldan çok kavga ile gündeme geliyor. Halbuki çoğu zaman kaliteli takımları olmasına rağmen, saha dışı polemiğe çok giriyorlar
Saç örme hareketi yapan soysuzlar var. Tepelerine bir mk-84 yapıştırmak gerekiyor.
Şahsım adına Galatasaray'dan nefret ediyorum
neden peki
Taraftarları yeterli ama ben aslında sevmiyorum renklerini de sevmiyorum takımın kökenini ve elitist oligarşik yönetimi anlayışını da sevmiyorum hiçbir şeyini sevmiyorum
Gs den çok nefret ediliyo
Galatasaray bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Futbol taraflı bir konu, o yüzden nefret kelimesi bana hep ağır geliyor 😅 Türkiye’de en çok konuşulan, en çok gündem olan takımlar genelde en çok tepki de çekenler oluyor ⚽️
Bence anketteki seçeneklerden Fenerbahçe daha çok hedef oluyor gibi görünüyor, özellikle sosyal medyada 💬 Ama işin sonunda hepsi bu ülkenin takımı, rekabet var, düşmanlık olmamalı 💛💙
Senin çevrende hangisine daha çok “antipati” var peki? 🤔