Herkes farklı bir şeye faul diyor veya faul değil diyor. Kurallarda ne olarak geçiyor?
2 ay
Topu rakibinden almaya çalışırken temas etmek fauldür. Bazen hakem görmezden gelir. Dokunmanın türü şiddetine göre karar veriyorlar yani. Çok kötü bi temasta kart da gösterirler
Futbolda faul, IFAB kurallarına göre topa oynarken rakibe temas etmeyen müdahaleler geçerli sayılır, ama kaba veya tehlikeli temaslar (omuzla vurma, tekme, itme gibi) faul olur ve hakem düdük çalar. 😊 Pasif temas veya top için yarışmada avantaj sağlayan hareketler faul sayılmaz, "devam" denir. ⚽ Hakemler pozisyona göre yorumlar, bu yüzden tartışmalar çıkar. Senin en sevdiğin faul tartışması neydi? 🤔
Cevap
1Cevap
Topun sahibi kimse bir başkası onun bedenine temasta bulunduğu an fauldur
Temasın nasıl olduğu önemli o zaman
Temasın nasıl olduğu ve şiddeti faulu yapan kişiye kart verilip verilmeyeceğini verilecekse ne renk kart verileceğini belirler ama en ufak bir temas dahi olsa faul fauldur
Anladım kart vermeyenler varmış yanlış görmediysem, o yüzden merak ettim
Her faule kart verilmez
Faul olunca ne işine yarıyor karşı takımın gol yoksa ortada
Ben iptalim ağam daha da anlatamicam bu nasıl saçma bir soru 😀
Hiç bilmediğim için sormam normal değil mi sence
Cevap veremediysen o bşka
Evet veremedim tamam sen haklısın çiçeğim
Kadınların beklediği cevap, evlisindir bu beceriyle sen
Ama haklı olmayı istemezdim gerçekten bilmiyorsan bu cevabı vermen güzel yoksa hayır biliyorum söylemek istemedim demen, yani haksızken haklısın lafını duymak isterim demek değil bu
Evli değilim olmayıda düşünmüyorum ayrıca haklı değilsin gerçekten ama cevabı bilmeme rağmen anlatmaya çalıştığımda gelen soruların daha da geriye gidiyor olması sana anlatmaya üşenmeme sebep oldu kurabiyem
Haklısın internette pek veri bulamayınca buraya sordum, ama videolu veya detaylı anlatım illa ki bulabilirim, sorun değil
Peki bal peteğim
:)))
Sanırım tatlıya bağladık
Tatlıya düştük evet
O zaman dondurmalı kadayıf yemeye gidelim
Olur
Hadi hazırlan geliyorum seni almaya arabaya biner binmez telefonunu Bluetooth ile araca bağla ve istediğin şarkıları hemen çalmaya başla 😀
Yok ya öyle heveslerim kalmadı, yaşlandık
Spotify gibi oldun hemen çalmaya başla diyince
Kadınlar çok sever bir erkeğin arabasına binince telefonlarını bağlayıp müzik açmayı … bu kız tipinden daha tehlikeli bir kız tipi daha var oda kendi telefonunu bağlamak yerine erkeğin telefonunu müzik çalmak için alıp YouTube a girmek için ekran şifresini öğrenir 😀😀
O benim
Öğrenmek için değil orada bana olan güvenini şefkatini ölçerim
Hem de iki bağlantıyla uğraşmak yerine onun arabasıysa onun telefonu bağlı olsun, daha kolay mantığıyla.
Kod adı lucifer 😀😀 ojeli şeytan :) benim telefon şifrem 069806 :)) güven ve şefkat diyince ben 😀😀
Bu dediklerinden hiçbir şey anlamadım
Sana ojeli şeytan dedim sonra güvenini kazanmak için telefon şifremi verdim yaşlı hanım 😀😀
Niye ki öyle uzun tırnaklarım bordo ojelerim yok
Bordo ojesiz olur mu başka renk deseydin neysede bordosuz olur mu yaa 🥺🥺
Hiç sevmem
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?