Arkadaşlar, gece gece saçma düşüncelerimden biri :D Mesela trafik kazası geçirdim, iş yerime bunu haber edemeyecek durumdayım. E sabah ulaşamayacaklar muhtemelen. Mesela nasıl öğreniyorlar, rapor nasıl oluyor
2 ay
Cevap
6Cevap
Seni ararlar, sana ulaşamazlarsa ailenden birini ararlar. Zaten iş yerine başlarken, ailenden birinin telefon numarasını istiyorlar.
Senden haber alamayınca yakını arıyorlar onun için işe girişte yakının numarasını alıyorlar ya
heee doğru ya
Acil polisi bilgilerinizi alır.
Ailenize haber verirler
Ailenizde işverene
aile yoksa peki
Size sorarlar kime bilgi verelim diye
Siz kendinizde değilseniz cep telefonunuzdan bulmaya çalışırlar
Yine olmadı bu defa mernis adresinizden ya da nüfus kaydınızdan ailenize ulaşmaya çalışırlar
Daha olmadı Sgk kayıtlarından işyerine ulaşırlar
Kotu haber tez yayilir gelmeyince seni ararlar vs ogrenirler aileden arkadaslardan bir sekilde
Sağlığımızdan önemli değil ya iş
önemli demedim be merak diyorum
Allah akıl verrsin sana
Trafik kazası geçirdin belki öldun belki sakat kaldın halen iş yerini düşünen bir zavallisin kalkmış burada bana konuşmaya bak ezik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, gece gece böyle senaryolar düşünmek eğlenceli değil mi? 😄 Trafik kazasında ağır yaralanırsan, ambulans seni hastaneye götürür 🚑. Hastane personeli kimlikten iş yerini telefon rehberinden görebilir, arar haber verir 📞. Veya polis trafik raporu tutar, sigorta/işveren sorgular evrakları 📄. Genelde aileye ulaşıp onlardan soruyorlar. Senin başına geldi mi böyle bir şey, merak ettim? 😊