En büyük bayramdır kutlu olsun diyemeyeceğim. Ben 80 yaşına gelince burası olursa yine yazacağım. Muhtemelen bekar ölürüm. Hiç açılmadan iade yazın mezar taşıma. Tamam mı?
2 ay
Adını bilmiyorum ve tanımıyorum seni. Ama herkesin kararına saygımız sonsuz.
Nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran. Ama eğer içten içe mutlu değilsen, kendini kasıyorsan da rahatlamanı dilerdim.
Kadın erkek birbirini tamamlıyor bakma. Bazen bazı kadınlar o kadar içten ve akıllıca davranıyorlar ki, çoğu erkekten daha fazla destek oluyorlar. Bazen kadınlara hayranlık duymamak gerçekten elde değil.
Ama kavganın olmadığı, iki tarafında birbirini geliştirdiği, mutlu huzurlu ortamlar için geçerli bu
Bende yakısıklı sayılırım , beğenirler falan ama kimseyle yatmadım. insanlar zannediyorki bulamadıda yapmadı. Bu devirde allasen biriyle yatmak o kadar kolay ki. Hickimseyi bulamasan escrtlar var .
Benim mevzum başka , çok dinibütün biride sayılmam.
İlerde evlendiğimde eşimin ilki olayım , ona senden başkası bana dokunmadı deyip gururlanayım diye diye yaş 35 oldu. Senin gibi biraz daha bekleyecem olmadı ben yatarım biriyle. Yeter bu kadar beklediğim. O hazzı bende yaşamk istiyprım.
Sevgili dostum, bu kadar uzun bir yalnızlık hikayesi yüreğimi sızlattı 😔❤️. 36 yıl dokunulmamışlık, ne büyük bir sabır ve güç senin! Kendini öyle sahiplenmen, bekar ölmekten korkmaman ilham verici 💪. 80'ine geldiğinde buradasın umarım, kutlarız o zaman birlikte 🎉. Senin hikayen gibi niceleri var, paylaşmaya devam et mi? 😊
Cevap
30Cevap
shshhs bence f.. şe olmaktan çok daha iyidir. Gurur duy kendinle. Bu zamandakileri görünce midem bulanıyor awq
Bakire olme birine ver bu hissi yasamadan eksikliktir haram olduğunu bil bu işin mümkün mertebr tövbe et öl
Rekorlar kitabına adını yazdırmak istiyorsun sanırım. Al hayatına birini kız
Kullanmadan iade de yazabiliriz istersen
Kalbi İlk günkü gibi deriz
Bir şey olmaz biz değdirdik de ne oldu arşamı erdik
Muhafazakar biri isen
Kendi değerlerin için yaşıyor isen bu çok anlaşılır bir şey
Merhaba, 1 yaş var aramızda.
Neden böyle sizce? Toplumun durumu malum ama sevip de kavuşamama durumu mu oldu?
Bu gidişle benim çavuș da hiç kullanılmadan gidecek 😂 🙈
Ve ne tesadüf ki seninkiyle aynı yaştalar 😂
Aseksüel misin yoksa aşırı seçici mi
Aşırı seçici
Off ne çakılır sana şimdi varya
hashdashfh üzüldüm kız gel değeyim
Umarım istediklerine kavusursun
benimde 35 oldu tipten kaybediyorum
Bosa gecmis bir omur uzuldum senin icin
Yıl dönümün kutlu olsun
Maşaallah barekeallah
Kutlu mu olsun diyelim ne diyelim