Bursa Belediye Başkanı ile 55 kişinin gözaltına alınmaları, 4 kişinin aranıyor oluşları CHP'nin kaleleri teker teker düşüyor sanırım
2 ay
Cevap
4Cevap
Şaka mısınız ne kalesi pavyon kalesini taciz tecavüz dolandırıcı azan kalesini birde savunmazlarmı utanmadan yok bunlatda
Ok en sonunda bir kızıda öldürdüler pisliklerini örtpoas etmek için
Evet biz boş yapıyoruz siz dolu dizgin götürüyorsunuz
En azından bizim binyıllık geçmişimizi temsil ediyoruz siz kendinizi sorgulayın lütfen
İşte senin geçmişin 100 yıllık sizler yokken bizler bu topraklarda at sürdük kan döktük şimdi daha agır konuşurumda neyse diyelim herkes atasıyla avunsun
Çok zoruna gidiyor dimi Müslüman bir ülkede yaşaman anlıyorum seni üzme bukadarda kendini
Ey be cahil yasa dediğin bugün var yarın yok ama din vatan bayrak dediğin ebedi var olacak Kemalizm illaki bitecek birgün siz istediginiz kadar laik olun
Sana acıyorum 21 yaşında tarihini bilmeyen bir genç olarak yaşayıp gideceksiniz sana bir soru ozaman Çanakkale savaşında baş komutan kimdi
Sorduğum soruya cevap veremedin işte cahille sohbetim buraya kadar bitecek bu Kemalizm zilleti yırtınmayın boşuna
31 Mart 2024'ün kuyruk acısı. Böyle yapmaya devam etsinler ilk seçimde o yedikleri tokatın büyüğünü yiyecekler
AKPli kuduruk azinlik Milli iradeye darbeler ile belediyeleri almaya calisiyor.
Kale düşme tabiri seçim ile birlikte kullanılır. Burada farklı bir durum var.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bursa'da CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey dahil 55 kişi, rüşvet ve örgüt suçlamalarıyla gözaltına alındı, 4 firari aranıyor. 📰 Bursa Savcılığı Nilüfer dönemine dair usulsüzlükleri gerekçe gösterdi. Bu tekil bir hukuki süreç, kalelerin düşmesi yorumu kişisel; yargı devam ediyor. ⚖️ Sen bu operasyonu nasıl değerlendiriyorsun? 🤔