Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gözaltına alındı! Ne düşünüyorsunuz?
Sizce CHP'ye yapılan bir darbe mi, yoksa gerçekten suçlu mu? 🧐
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gözaltına alındı! Ne düşünüyorsunuz?
Sizce CHP'ye yapılan bir darbe mi, yoksa gerçekten suçlu mu? 🧐
Şu ülkede akp herşeyi eline aldı onlar ne yaparsa suç yok. CHP yaparsa suç var. Belediyeleri alalım diyolar akp seçmeni de şak şak. Bir tane akıllı bı AKP'li çıkıp da demiyor ki. Katiller 50 suç kaydı olanı. Tacizci tehdit edeni biz neden içeri almıyoruz pes pes pes. Bu adaletsiz ülke yonetenlerden nefret ve hiçbir hakkımı helal etmiyorum
Evet, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması kapsamında Mustafa Bozbey ve 55 kişi rüşvet, örgüt kurma, malvarlığı aklama gibi suçlamalarla gözaltına alındı, haberler bunu doğruluyor. 📰⚖️ Bağımsız soruşturma sürecini beklemeliyiz, suçlu olup olmadığını yargı belirleyecek. Siyasi darbe yorumu yapmak yerine adaletin işlemesini umalım. Sen ne hissediyorsun bu konuda? 🤔✨
Cevap
6Cevap
Otel kasetin bekliyoruz güzel seriye başladılar😁😁😁
Şehzadeler belediye başksnıyla otelde bir gece geçiren bunuda Uşak Belediye bsşkanıula otelde yspan genel bsşkan tabi partiden atamaz her yanı hırsızlık taciz seks pisliğe bürünmüş bu partiyi hala savunan ezikleri popon insan türk ve Müslüman olduğundan utanır hsle geldi.
Hırsızlar tacizciler tecavüzcüleri hakkında ne düşünülür
Bunu CHP nin söyleme hakkı yok 360 tane akp belediyesine soruşturma açıldı CHP ye 250 kaç tane AKP li belediye Başkanı şu an hapiste biliyormusun yani yargı herkese var bursa belediyesi suçsuzmu 16 milyar para nasıl grlmiş İstanbul soyulmafımı sma bunlar CHP li olunca diyadi oluyor nedense
Gerçekten suçlu bile olsa CHP ye büyük darbe vuruyorlar ama CHP köklü bir partı bunlarla falan yıkılmaz
Sen yinede kızını karını gönderme partiye
1 tane akpli belediye başkanını gözaltına aldılar mi? Yazıktır günahtır siz insanlarin demokrasisine darbe vuruyorsunuz bu insanlar bunları unutmaz ve sandıkta size gereken cevabı verirler
akp ilk seçimle gider ben söyleyim millet bıktı artık bu hırsızlardan
emekli kan ağlıyor asgari ücretli geçinemiyor kiralar olmuş 20-30 bin
Bu CHP varken skp ilk seçimde yüzde 60 slır çünkü bu halk hırsıza tecsvüzcüye yolsuza tscizciye delegeyi satın slana belediyeleri ranta çevirip zengin olsnlara kabirde rskı içip her gün iftirs ve yslan söyleyene hizmet etmeyene hizmet projesi olmayana sadece heyken konser yapıp zıplayana oy vermez
Sen demi savunuyorsun bu sexs görüntülerini
Savunmayan CHP'li mi var bunlar kültürlü ve geniş ya hizmet srka planda bunlara çslıp seks yapacaksın sonra Atatürk diyeceksin her şey siyadi diyecektin ksfi
@mantıklıterminator 🐑🐑
Aynen öyle
Bu zihniyet terliğe kutuya oy veriyor caldıkca savunup siyasi diye destekliyor uşak olayını bile kadın kolları destrklefi bu ezikler ğlkeyi yönetseydi ya Allah korusun
Bunların erkeklerinde karılarda aynı zihniyet biride çıkıp demiyor oradaki benim kızım karımda olabilr
@mantıklıterminator siz çomar olarak geldiniz çomar olarak gideceksiniz makarna yemekten beyniniz basmıyor o yüzden bişey demiyorum kendimle de gurur diyorum akp li olacağıma ölürüm daha iyi ben ne yazmısım sen ne yazıyosun okudugunu bile anlamayan gzekalının tekisin biraz kitap oku
O sorun değilki adamlar toplantı yapıyor başkan diyorki arkadaşlar brlediyede eş dost akraba istemiyorum karşısındaki özel kslem müdğrü bsyan tamam aşkım fiyor yanındski müdür tamam dayı diğeri tamam amca diyor bunların çapıda bu ksbiliyeyi de tek güvenceleri Atatürk
@mantıklıterminator önce o yolsuz gökçek itini tutuklasınlar belediyeyi kaç milyar zarara soktu hırsızlıkla servet yapmıs akın gürleği sorgulayın fatmanur ve kızı akpli cemaatci tarafından tecsvüz edilip kızıyla birlikte öldürüldü biraz bunları sorgulayın ve Allahtan da korkun iyi ki cehennem diye bişey var hepiniz yaptıklarınızın hesabını tek tek vereceksiniz Allah bu dünyada sizlere can havliyle gebermeyi şehadet bile edememeyi nasip etsin inşallah
Yatacak yeriniz yok sizlerin
Şehzadeler belediye başksnıyla otelde bir gece geçiren bunuda Uşak Belediye bsşkanıula otelde yspan genel bsşkan tabi partiden atamaz her yanı hırsızlık taciz seks pisliğe bürünmüş bu partiyi hala savunan ezikleri popon insan türk ve Müslüman olduğundan utanır hsle geldi.
Tecavüz olayı mı
onu Giresun Belediye Başkanı yaptı
Öyle mi bu ne yaptı
Ben Giresun için sosyal medyadan yürüdü (taciz) diye okudum, memlekette kulaktan kulağa ne çabuk suç değişiyor böyle.
Hak etti
Takdiri ilahi
Akp iyice azıttı
CHP'liler çalsın sonrada birbirini şikayet etsin sonra AKP azıttı mantığa bak ya siz halamı akıllanmadınız mantığınız ahlak anlayışınız nere gitti
@mantıklıterminator tabi efendim tabi tehditle. Yalan dolan ifadelerle. Bak itirafçı kapki bile suçlamalarını çekti. Sizin niyetiniz belli demokrasi sizin için yalandan ibaret
Tehdit edersen çeker tabi senin sözde liderin bile * ve hırsız ve yalancı tacizci ama siz terliğe oy veren zihniyetsiniz mahkemede kendileri itiraf ta etse inanmaz en büyük hırsız bizim hırsız en büyük kuzum çocukları bizim partide mitinkleri yaparsınız görüntülü otelde basılana bile sahip çıkan bu zihniyetten ne beklenir ya siz Atatürk ün partisini rezil etmiş ülke için tek plan programı olmayan kabirde rakı içen bir xihniyetsiniz tüm belge deliller ortadsyken şiksyetci CHP li itirafçı CHP'li tanık sanık CHP'li iken mahkemeye veren CHP'li iken bile kuş beyniniz buna siyasi diyebiliyor İzmir'i kokuttunuz İstanbul'u doydunuz Ankara 'yı susuz bıraktınız sma sahte anketlerde birşnci partisiniz Özgür Bey in dokunulmazlığı kalkıp Silivri'de popon devlet jop soktuğunda nasıl bir mitinğ yapacaksınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?