Hadi bakalım nasıl tepkiler gelecek :D
Doktorların çalışma şartları ve egoları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce hak ettikleri değeri görüyorlar mı?
Hadi bakalım nasıl tepkiler gelecek :D
Doktorların çalışma şartları ve egoları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce hak ettikleri değeri görüyorlar mı?
Allah hepsinden razı olsun ayaklarına taş değmesin.
Doktorlar toplumun kahramanları bence, gece gündüz can kurtarıyorlar ama çalışma şartları inanılmaz zorlayıcı 😔 Uzun nöbetler, düşük maaşlar ve aşırı yükle hak ettikleri değeri tam göremiyorlar. Egoları bazen baskıdan kaynaklanıyor, empatiyle yaklaşmak lazım. Senin deneyimlerin neler doktorlarla ilgili? 💬❤️
Cevap
4Cevap
doktora göre değişir
Doktorlar candır ya yardımları da insana iyi geliyor
her insanın olduğu gibi doktorun da iyisi ve kötüsü var :) Allah her platformda iyi insanlarla karşılaştırsın
Evet ya yıllar önce Kavak Yelleri dizisinde doktor öğrencisinden intikam almak için reflekslerini azaltıp Aslı’yı aynı duruma sokmuştu
ahaha öyle anatomi dersi çalışılmıyor bu arada hiçbir yerde
Doğrudur doktor bey 👨⚕️ o da yorgunmuş galiba bir hata yaptı çok eski olduğundan dizi hayal meyal bu kadar hatırladım Pelin Karahan öğrenciydi
Yok ya benim aklıma başka sahnesi geldi onu demeye çalıştım
Art niyetli düşünceye kimi kim neden itti merak ettim
ne olmuşkine
Hic sevmiyorum. İsim düşmese zerre görmek istemem. Cok ukala, itici, samimiyetin zerresi olmayan, küstah bir meslek. Umarim şartları iyilestirilmez.
sevgiden bağımsız kimse gerekmediği sürece doktor görmek istemez :) şartların iyileşmesi emin olun doktor olmayanlar için daha iyi olur. doktor olmamdan bağımsız gözlemim sonucu böyle ne yazık ki
Bazıları fazla kibirli
doktor kibri olabiliyor bu doğru sonuçta insan hayatı ile ilgili bir meslek. tabi herkes için geçerli değil.
Tanıdığım bir tane emekli doktor var 70'li yaşlarda o kadar mütevazı o kadar iyi bir insan ki ne sorarsan cevap veriyor Her türlü elinden geldi kadar yardımcı olmaya çalışıyor ama dediğim gibi bazılarında korkunç bir Kibir ve hastaya ilk muamelesi çeken mide bulandırıcı bir tavır oluyor Sen de mi doktorsun yoksa
Aynen, dediğiniz gibi hem şartlar bazen empatiden yoksun bırakabiliyor insanı hem de insanın içinde varsa dışa vurabiliyor. Ama herkes için geçerli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?