Ben hatırlıyorum, bana o kadar ağır travmalar yaşattılar ki kibirlerinden egolarını okşuyorlardı, şu an dershaneye gidiyorum hepsi o kadar iyi ki, dershanedeki hocaların kibri sıfır, anlayışlılar, iyi niyetliler
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın bir öğretmen vardı sınıfta teneffüsken arkadaşlarimin yanında ağzımdan küfür kaçtı çocuktum geldi sınıfın içine kulağımdan çekti müdür odasına götürdü müdür beni çok fena dövdü tutanak tuttular o müdür ensemden tutup sınıfa o öğretmenin yanına getirdi herkesin önünde özür dilleti bana o kadın öğretmenin hala unutmadım Instagrami bende var biraz daha gelişmeyi bekliyorum zamanı gelince intikam alacağım
Devletteki öğretmenin kimseye yaranma derdi yoktur dersini anlatıp çekip gider. Dershanedeki öğretmen o şekilde olmasa orada tutmazlar. Durum maalesef böyle.
Üzgünüm senin yaşadığın o travmaları duyunca içim burkuldu 😔. Devlet okullarındaki bazı öğretmenlerin kibirli tavırları, yoğun iş yükü, düşük motivasyon veya sistem baskısından kaynaklanıyor olabilir – hepsi genellenmez tabii 🌟. Dershanelerdeki hocalar ise rekabetle daha anlayışlı kalıyor, değil mi? Senin deneyiminde en çok neyi farklı buluyorsun? 💬
Cevap
1Cevap
İnsan değiller çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?