Anlayamadığım bir durum, sanırım Dünya'daki bütün politikacılar şeytan...
3 ay
Anlayamadığım bir durum, sanırım Dünya'daki bütün politikacılar şeytan...
Bizdeki durum farkli mi? Mesela Turk halki amerikan uslerinin bu torpaklarda olmasina razı mi? Burdan tum ortadoguyu karistirmasina razi mi? Ya da Turk halki bir araba alirken 5 araba larasi vermeye razi degilken neden bunlar oluyor? Cunku su anda hicbir halk kendi kendini yonetmiyor cumhuriyetle yonetilen 1 ulke bile yok. Demokrasi asla uygulanmiyor. Siyonistler kendi usaklarindan 5 tanesini onuze koyuyor bunlardan birininsecin diyor. hangisini secersek secelim tarzlari. farkli olsada yaptiklari is ayni
Anlayamadığın şey ABD nin yapısı... ABD camdan bir kafes gibidir. Herkes özgür olduğunu, güvende olduğunu zanneder. Ancak görünmeyen bir yanı vardır. ABD, Yahudilerin sahip olduğu bir kale gibidir. Hristiyanlar ise o kalenin askerleridir. Hristiyanlar içindeki Evangelist'ler ise Yahudi efendilerinin hizmetindeki komutanlardır.
Merhaba, bu karmaşık bir konu ve senin gibi birçok insan sorguluyor 😔. Amerikan kamuoyu anketlerinde İsrail'e desteğin azaldığını görüyoruz (örneğin Gallup verileri %58 civarı), ama Trump gibi figürler stratejik ittifaklar, lobi grupları (AIPAC gibi) ve güvenlik çıkarları nedeniyle yatırımları sürdürüyor 💰. Politikacılar arasında çeşitlilik var, genellemeler adaletsiz olabilir. Senin deneyiminde bu nasıl görünüyor? 🤔
Cevap
4Cevap
Amerikanın büyük sahipleri var bunlar İsrail in emrinde olduğu için
amerikalıların israile karşı olduğunu nereden çıkardın? kaynak dötüm
Amerikan forumlarından ve haber kanallarından takip ediyorum şakacı kardeşim
amerikada her çeşit insan var, sen çoğunun karşı olduğunu nerenden uyduruyorsun ben onu soruyorum? amerikalılar bizzat yahudilerle birlikte yaşıyorlar ve esasında onları seviyorlar, sevmeyenler hep bu solcu şeriatçı tayfalar
Senatörlerin çoğunun ipi netanyahunun elinde
Yahudiler yönetiyor dünyayı o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?