Bu trafik cezaları sizce de çok fazla değil mi?
Her şeye ceza yazıyorlar.
Daha neler neler çıkacak bekliyoruz

Bu trafik cezaları sizce de çok fazla değil mi?
Her şeye ceza yazıyorlar.
Daha neler neler çıkacak bekliyoruz
Önce şunu bilmen gerekiyor. Trafik cezaları, paralı otoyol gibi ücretini ödeyip, yasadışı olarak yapacağın bir eylem değildir. Senin kafa ile gidersek, "ben zenginim, cebimde param var. İstediğimi yapayım, cezası koymaz." kafası. Ceza bu kardeşim, ceza.. Yapmayacaksın. Senin sykinin keyfine başkalarının canına zarar veriyorsun. Mevcut cezaların az olduğunu düşünüyorum. Alkollü araç kullanmak, kırmızı ışıkta geçmek, drift, makas gibi suçların cezası daha da artırılmalı ve hapis cezası gelmeli.
Sen benim kafamı nereden biliyorsun pardonda.
Benim araçta gömme multimedya var cezası yok görüş açısını kapatmıyor
Park ederken ekranını kullanıyorum
Yorum yapmak için yorum yapmasan çok iyi olur
O multimedya da aracı kullanırken video izleyebiliyor musun?
Öyle bir özellik var
Video açsam bile yola bakarım dinlerim
Müzik çok olduğu için popüler videoları klip olarak indirdim
Gözüm yolda, telde ya da ekranda değil
Araç kokusuna ceza demişler yorumun nedir?
:D Hadi yaa... Sözüne itimat mı edelim. Ben de bi şişe rakı içiyorum ama halen sarhoş olmuyorum. Yavrum bi s git mk. Tam dayaklıksınız. Kuş beyinli. Bakmıyorum diyor yaaa.
Bak güzelim. Senin beyin farklı çalışıyor. Her söylediğine inanmamızı bekliyorsun. Evet araç kokusu da yasak... Görüşünü kapatıyor. Ha sen şimdi diyeceksin ki, nasıl kapatıyor? Bak şöyle kapatıyor... Koku diye alıyorsun, cama tablo gibi asıyorsun. Koku bahane. Camın yarısı kapalı.
Koku için cam şişen var içine esans katıyorum güzelim.
X areon kullanmıyorum
Tamam. Amaç aracın güzel kokması ise, onu dikiz aynasına asmayacaksın. Koltuğun yanına koyacaksın. Hatta arka ve ön koltuğun tam arasına... Böylece her yere koku dağılacak.
Bence halen çok az. Cezalar en az 10 kat daha artmalı. Bu cezalar sayesinde trafik kazaları, magandalıklar %83 azaldı. 10 kat daha artarsa %99 a çıkar bu oran.
Millette para yok ceza çok
Herkes kendini bilse ne güzel olur
Trafikte ceza yiyince insanın içi gerçekten yanıyor, haklısın 😅 Ama dikiz aynasına eşya asma mevzusu aslında güvenlikle ilgili, görüş açısını kapattığı için kazaya sebep olabiliyor 🚗💥
Yine de ceza tutarlarının bu kadar yüksek olması insanlara “kazanç kapısı mı oldu?” hissi veriyor, bunu da anlıyorum 😕 Sence çözüm daha çok ceza mı olmalı, yoksa bilinçlendirme mi? 💭
Cevap
3Cevap
Yakında araç kullandığımız için de ceza yiyeceğiz galiba
Ne bakıyorsun diyecek ceza yazacak
Yaya yolunda yayaya yol vermeyi bilmeyen topluma ceza yazsan nolacak, eğitim şart
Aynen öyle
Müstahak bu millete
niye ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?