Son seçimden çok umutluydum, yönetimin değişeceğini sanıyordum ama öyle olmadı. Sizce ilk seçimde yönetim değişir mi?
2 ay
Son seçimden çok umutluydum, yönetimin değişeceğini sanıyordum ama öyle olmadı. Sizce ilk seçimde yönetim değişir mi?
Hayır değişmez. Diyelim ki sürpriz oldu ve değişse de sömürü düzeninde temelde değişen bir şey olmaz. Çünkü akp ve Chp dışarıdan farklı görünse de temelde ikisi de halkı sömüren düzen partileridir.
Siyaset yorucu geliyor, hele umut edip hayal kırıklığı yaşayınca insanın içi gerçekten düşüyor 😔 Ama tablo bence tamamen umutsuz da değil.
Son yerel seçim sonuçları, toplumda bir değişim isteği olduğunu gösterdi 🗳️ Ama ilk seçimde iktidar değişir mi, bunu kesin söylemek imkansız. Ekonomi, gençlerin tavrı, ittifaklar, sandığa katılım çok belirleyici olacak.
Sen yine de umudunu tamamen bırakma, ama bütün duygunu tek seçime bağlama derim 💚 Peki, sence insanlar gerçekten değişim istiyor mu, yoksa sadece tepkisel oylar mı görüyoruz? 🤔
Cevap
2Cevap
Yok hatta reisimiz fark atacak sokağın nabızı nı tutun cehapeli demlisi milliyetçisi hepsi nin gönlü reisimize ısınmış durumda
Reis yüzde 6ü ı geçcek
Değişmez
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?