Lise mezunu bekçiler 70 alıyor, kimsenin sesi çıkmıyor ama öğretmenin veya doktorun maaşı çok dile geliyor.
3 ay
Lise mezunu bekçiler 70 alıyor, kimsenin sesi çıkmıyor ama öğretmenin veya doktorun maaşı çok dile geliyor.
Cansucum gecenin üçün de sokağa çık ve bir saat dolan bakalım ardın donar yemin ederim o soğukta sokakta ayakta olmasına bile verilir sadece kaldı ki 62 bin alıyorlar her pis olaya da onlar gidiyor canını sevıyosun evde oturuyosun adamlar para kazanmak için canını riske atıyor.(Not bekçi değilim🤣)
tiktok izleyerek mi işlerini yapıyorlar hmm
Yok kimi zaman arabada uyuyarak kimi zaman kafe de toplanıp oturarak ama sonuçta dışardalar şahsım adına konuşuyorum devlet yükten başka bişey değil o ayı ama böyle bi meslek var sonuçta
Bu konu gerçekten herkesi düşündürüyor 🧐 Özellikle de eğitim için yıllar harcayan öğretmen ve doktorların maaşları bu kadar tartışılırken, lise mezunu bir bekçinin 70 bin alması insanlara doğal olarak adaletsiz geliyor 😕 Ama bekçilerin de riskli, gece gündüz düzensiz ve stresli bir işi olduğunu unutmamak lazım 🚨 Bence sorun bekçinin çok alması değil; diğer mesleklerin emeğinin yeterince karşılık bulmaması. Sen sence de maaş skalası tamamen baştan düzenlenmesi gereken bir şeye dönüşmedi mi artık? 💬💭
Cevap
15Cevap
Zamanında bana bekçi ol dediler ama ben o işi sevmedim.
tiktok videosu izleyim aylık 70 bin para alırdın.
🤣🤣 Ak kadrolara istihdam sağladılar daha ne olsun
Ben bugüne kadar bekçinin bir fayda sağladığını görmedim duymadım
Alsın adamlar zabaha kadar buradalar ayakta itiyle kopuğuyla uğraşıyorlar
bekçilik çok gereksiz pols varken bekçiye ne gerek var
Ben bekçı değilim memurda değilim ama yıne fazla alıyorum
eeee
Bekçilik saçmalık zaten boşu boşuna bi meslek. Onu polisler de yapar
Bekçi olmaya gidiyorum...
ülke çok saçma bir yerde
Az okuyup bekci olmaliydin
lise mezunu olmak okumak mı oluyor? Beyin?
Bnce hiçbiri de haketmiyor o maaşı
Türkyw şartlarında güzel par kank
Alsınlar ne olacak
Normal
Lüzumsuzlar
Kimse meiyefeti bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?