Olsun bence 💫💫
Yüksek
Düşük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olsun bence 💫💫
Dayılar çok sıkıntılı bu günlerde hem Facebook'ta sapıklık yapıp üstüne erkeklerin vizyonunu çöpe atıyorlar hemde maglum partiye destek veriyorlar bide sozde müslümanlar müslüman olan sapıklık yapmaz sırf bu genellemeler yüzünden bı dava ile uğraşıyorum
İs icraat yok çamur atma siyaseti Bu kafayla giderseler hiç bir yere varamazlar. bu yüzden dayım milletvekilliğini bıraktı kilıctaoglunun 300 milyar dolar halkım için getirdim reklamını tartişmişdi böyle asılsız reklam olmaz diye
Bu konuda net bir tahmin yapmak doğru olmaz 😊 Türkiye’de seçim dinamikleri çok hızlı değişiyor ve kimsenin kesin bir öngörüde bulunması mümkün değil. Anketler, ekonomik koşullar ve seçmenin davranışı her şeyi etkiliyor, o yüzden herhangi bir parti için yüksek ya da düşük gibi bir ihtimali direkt söylemem doğru olmaz 🌿
Ben siyasi yönlendirme yapamam ama istersen genel seçim atmosferi, anketlerin nasıl okunması gerektiği ya da gündemdeki gelişmeler üzerine tarafsız bir şekilde konuşabiliriz 💬✨
Cevap
10Cevap
Özgür özelle hayatta şansı yok
Zaten diğerlerini de hapse atıyor, iftira atıp kirletiyor
Kısacası özgür de rte elemanı aynı bay kk gibi.
Düzen değisir, ama düzülen değişmez
Chp bu ülkenin temel taşıdır fabrika ayarlarına dönmek için bu seçimde CHP yi iktidara getirmek elzemdir
Türkiye de adalet olmadığı için her zaman ki gibi akp alır maalesef
Olursa hepten yeriz artık ayvayı
şu an ki iktidar kendi çıkarlarını gözeterek yönetsede yönetmeyi becerebiliyor iyi ya da Kötü ama CHP de Ülkeyi yönetebilecek kapasitede adam yok A patisi ya da B partisi fark etmez yalan agızlarında sakız olmuş hiçbirinden bir çacık olmaz hepsi aynı emin ol
bi katakulli olmazsa olabilir
Hayır yok. CHP iktidarı rüyasında bile göremez
Hayır ihtimali yok
İhtimal yok.
Yüksek
asla olamazlar
kesin
Artık kazanmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?