Gündem Erken seçim olursa chp iktidara geçer mi sizce? Haruna11 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu yıl seçim olsa akp yine kalır mı yoksa chp geçer mi? Siz ne düşünüyorsunuz Chp alır Akp kalır yine Kararsızım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erken seçim olursa chp iktidara geçer mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl chp gecemez ama chp iyi hdp saadet deva gelecek dp birleşince ihtimal var ama bu masa ne kadar iktidarda kalır o supheli 0 0 Yorumla
akfcn25 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl KK ya bunun kesin olduğunu söylüyorlar zaten ama ben pek sanmıyorum 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. AKP kazanır yine. Ama parlamentoda çoğunluğu kaybeder 0 0 Yorumla
cankralll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl CHP başında Kılıçdaroğlu olduğu sürece hiçbir şey olmax 0 6 Yorumla Haruna11 +1 yıl Kesinlikle umarım bi akıllılık yapıp Ekrem’i ya da Mansur’u aday gösterir ama Mansur kendisi de istemiyor aday gösterilmeyi Yorumla cankralll +1 yıl Ekremdende bir şey olmaz Yorumla Haruna11 +1 yıl Kılıçdaroğlundan iyi yine ya Yorumla cankralll +1 yıl Gel özelden konuşalım derin derin Yorumla Haruna11 +1 yıl Mesaj atamıyorum Yorumla cankralll +1 yıl Ekel Yorumla
valenz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl AKP yine alır. Alsın 0 10 Yorumla Haruna11 +1 yıl Abi diyecek sözüm yok size artık ya tek diyeceğim şey allah aşkına mantıklı düşünün bi Yorumla valenz +1 yıl AKP mevcut partiler içinde en güvenilir olanı Yorumla Haruna11 +1 yıl İroni mi yapiyosun knk Yorumla Haruna11 +1 yıl Ay dolar olmus 15 ekmek olmus 4.5 hala ne akpsi ya deli etme beni simdi konusursam hesabım ucacak kıskırtma Yorumla valenz +1 yıl Yoo gayet ciddi söylüyorum diğerleri güven vermiyor Yorumla valenz +1 yıl Ben AKP ye oy vercem diğerleri balon Yorumla Haruna11 +1 yıl Verme ya nolur verme sizin yüzünüzden olan bize olcak insallah o gün oy vermeye gidemezsin bacağın kırılır evde oturursun ya Yorumla valenz +1 yıl Ulan bazlama beyinli madem memnun değilsin defol git Ermenistan a Yorumla Haruna11 +1 yıl A. cik imkanım olsa avrupaya giderim zaten parasını ver gidiyim knk Yorumla valenz +1 yıl Ermenistan senin gibiler için uygun s git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
chp gecemez ama chp iyi hdp saadet deva gelecek dp birleşince ihtimal var ama bu masa ne kadar iktidarda kalır o supheli
KK ya bunun kesin olduğunu söylüyorlar zaten ama ben pek sanmıyorum
AKP kazanır yine. Ama parlamentoda çoğunluğu kaybeder
CHP başında Kılıçdaroğlu olduğu sürece hiçbir şey olmax
Kesinlikle umarım bi akıllılık yapıp Ekrem’i ya da Mansur’u aday gösterir ama Mansur kendisi de istemiyor aday gösterilmeyi
Ekremdende bir şey olmaz
Kılıçdaroğlundan iyi yine ya
Gel özelden konuşalım derin derin
Mesaj atamıyorum
Ekel
İns gecer
Geçemez imkansız.
Alamayabilir
AKP yine alır. Alsın
Abi diyecek sözüm yok size artık ya tek diyeceğim şey allah aşkına mantıklı düşünün bi
AKP mevcut partiler içinde en güvenilir olanı
İroni mi yapiyosun knk
Ay dolar olmus 15 ekmek olmus 4.5 hala ne akpsi ya deli etme beni simdi konusursam hesabım ucacak kıskırtma
Yoo gayet ciddi söylüyorum diğerleri güven vermiyor
Ben AKP ye oy vercem diğerleri balon
Verme ya nolur verme sizin yüzünüzden olan bize olcak insallah o gün oy vermeye gidemezsin bacağın kırılır evde oturursun ya
Ulan bazlama beyinli madem memnun değilsin defol git Ermenistan a
A. cik imkanım olsa avrupaya giderim zaten parasını ver gidiyim knk
Ermenistan senin gibiler için uygun s git
Zafer partisi