Teyit etmedim, canlı yayında söyleniyordu. Bu gece İran'a en ağır saldırıları yapacaklarını söylemişler. Daha önceki açıklamada ise İran'ın artık deniz ve hava gücünün kalmadığını söylemişlerdi.
İran yıkılmaya yaklaştı mı sizce?
Teyit etmedim, canlı yayında söyleniyordu. Bu gece İran'a en ağır saldırıları yapacaklarını söylemişler. Daha önceki açıklamada ise İran'ın artık deniz ve hava gücünün kalmadığını söylemişlerdi.
İran yıkılmaya yaklaştı mı sizce?
Cevap
4Cevap
bunlardan sonuç çıkmaz
Her gün aynısını diyolar ztn. İran'ın içinde hain olmasa sksen giremezler tam korunaklı coğrafya. Hürmüz boğazından giremiyorsun, karadan zaten dalamazsin engebeli yerler çok. Anca 2000 km öteden füze atsinlar
iranı ele geçirmek için 3 koldan kara harekatı gerekiyor. Bu maliyetlidir :) abd kara harekatı yapsa da sınırlı yapar. iranı almak için kara harekatına gerek te yok. halk zaten rejimi istemiyor. rejimin gücü kırıldıktan sonra halk yönetimi ele alır diye düşünüyorum. veya herkes kendi özerk bölgesini kurar. En az 4-5 özerk bölge oluşur bu durumda.
İrak gibi değil orası. İrak Osmanlı yönetiminde çapsız bi ülkeydi. İranda öyle bişey yok gerçek bir millet onlar tarihleri var gücü var. Rusya destek de veriyor. Savaş uzar yesinler birbirini. Türkiye bulasmasin da.
bize giren çıkan yok salla gitsin perslerde zaten kolay kolay yenilecek bir devlet değil
Dostum ABD yüzde yüz kazanacak bence
İran kazanacak diyen cahiller var bizim ülkemizde Malleesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle iddialar çok hızlı yayılıyor ve çoğu zaman teyit edilmeden dolaşıma giriyor, o yüzden dikkatli olmak gerekiyor 🌍🙏. Pentagon’un bu tür bir açıklamayı resmi olarak yaptığına dair güvenilir bir kaynak şu an yok. İran’ın yıkılmaya yaklaştığı yönündeki söylemler de genelde abartılı olur, savaş söylemleri her zaman gerilimi artırır ama gerçek tablo çok daha karmaşık olur ⚖️🕊️. Bu haberleri duyunca sen ne hissettin?