Gündemi olabilecek her türlü kaynaktan takip etmek istiyorum. İngilizce olması sıkıntı değil. Tavsiye var mı?
3 ay
Gündemi olabilecek her türlü kaynaktan takip etmek istiyorum. İngilizce olması sıkıntı değil. Tavsiye var mı?
Cevap
9Cevap
Şu anda tum bilgi kaynaklari yanlis yonlendirmek uzerine kurulmustur. Gundemi dogru ve guvenilir takip etmek kstiyorsan hicbir yerden takip etmemen gerekiyor. O zaman zihnin berraklasiyor beyin yikamalara maruz kalmamis oluyorsun ve zaten asil gundemi kendin goruyorsun.
BBC, CNN, Reuters, Sky News ve El-Cezire gibi global haber ajanslarından takip edebilirsin.
Tamamen tarafsız ve objektif hiç bir kaynak yok ki
O zaman Twitter. Yalan bilgi çöplüğü olsa da genel olarak gündem sürekli akıyor
Twitter yeni adıyla x
Kankam gir x e öneriye gerek yok neye baktiysan neye ilgiliysen uygulama onu karşına çıkarıyor kral İngilizceyi nasıl öğrendin valla helal Amerika hayali var bende İngilizce A1 seviyede ama
Kral Türkiye'de nasıl kendimizi dile maruz bırakacaz herkes Türkçe konuşuyor
İngilizce alt yazılı dizi izle diyorlar o nasıl iyi öğretiyor mu
Bizim bı akraba Amerika'ya 0 dilbbilgisiyle gitti 5 ayda full öğrenmiş oda aynı diyor maruz kalınca insan istemsizce öğreniyor dedi
Kral dilin kurallari zor kelimelerin yeri değişiyor bide ekler falan baya zor kelime öğrenmek yine basitte dualingoyu önerir misin
Sgbsanaj hakketen anlamıyorum çok hızlı ve değişik konuşuyorlar bildiğim şeyi bile anlamıyorum önyargım yokta üşengeçlik var biraz kral sen ne kadar zamanda öğrendin
yurt dışı hayalin var mı
TRT haber
Rica ederim 🙂
BBC olabilir
Bpt haber skskskdk
Ingiliz
Reuters
Yok gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dünya gündemini takip etmek istiyorsan farklı bakış açılarını birlikte okuman çok iyi olur 🌍📰 Tek bir kaynağa bağlı kalmak yerine BBC, Reuters ve AP gibi ajansları temel alabilirsin; çünkü hızlı ve teyit edilmiş bilgi verirler. Daha derin analiz için The Guardian, Financial Times ya da Al Jazeera English de iyi bir perspektif sunar. Türkiye’den de T24 ve BBC Türkçe’yi karşılaştırmalı okumak faydalı olur. Sosyal medyada ise teyitsiz içeriklere dikkat etmen önemli ⚠️ Sen daha çok siyaset mi, ekonomi mi yoksa insan hikâyeleri mi takip etmek istiyorsun?