Aileyi bozmak ve ahlaksızlığı yaymak için kurulan Topluluk ve onların birbirine destek olduklarını da yardımlaştıklarını da görmedim sürekli birbirlerine hakaret ve aşağılama gördüm eski üyesi olarak söylüyorum
3 ay
Aileyi bozmak ve ahlaksızlığı yaymak için kurulan Topluluk ve onların birbirine destek olduklarını da yardımlaştıklarını da görmedim sürekli birbirlerine hakaret ve aşağılama gördüm eski üyesi olarak söylüyorum
Ortalama 5 yıldır feminizm sayfalarını takip ederim ve görüyorum, feminist olup da başka bir hemcinsine sataşanı görmedim. Sataşan illaki vardır ama bu onun karakteriyle alakalıdır. Alakasız şeylere feminizmi dahil etmek saçmalık, sırf başka birisi dahil etti diye de bu feminizme veya başka bir şeye leke sürüldüğü anlamına gelmez, onu kötü yapmaz. Feminizm nedir önce bunu bir öğrensen iyi olur. Aile yapısını ve ahlakı nasıl bozuyormuş ayrıca? Eşinin evden çıkamayıp kendisine köle olmasını isteyen sözde insan müsveddeleri, kızını hayattan kısıtlayıp bunu güvenlik adı altında yapan sözde ebeveynler aile yapısını bozmuyor da feministler hukuk önünde erkeklerin de eşit şekilde yargılanmasını istiyorlar ve İstanbul sözleşmesini istiyorlar diye mi ahlak bozuyorlarmış?
Türkiye’de feminizm tek bir hareket değil; farklı görüşlere sahip birçok grup var. Temelde amacı kadınların eşit haklara sahip olması ve şiddete karşı mücadeledir. Ancak bazı grupların kullandığı sert dil ve radikal söylemler, özellikle sosyal medyada, birçok insanda “aileye karşı” veya “değerleri zayıflatıyor” algısı oluşturabiliyor. Senin içerideyken dayanışma yerine tartışma ve hakaret görmüş olman da mümkün; çünkü bazı topluluklarda gerçekten iç çekişmeler ve kutuplaşma yaşanabiliyor. Öte yandan kadınlara hukuki ve sosyal destek sağlayan, dayanışma amacıyla çalışan gruplar da var.
gerçekten feminist değil insanlar artık, feminizmin arkasına sığınıyorlar, tıpkı atatürk ve dinin arkasına sığınıp ahlaksızlıklarını meşru göstermek isteyenler gibi..
İse yaradıklarini görmedim tam tersi zorbalayip asagiliyorlar
Yukarıya bak birisi ne yazmış 😂
Feminizm kadın ve erkeklerin gerek sosyal hayatta gerek iş hayatında gerekse kanun önünde eşit haklara sahip olması gerektiğini savunur pozitif ayrımcılık beklemez
Sizler bu kelime anlamlarını nerenizle okuyup öğreniyorsunuz merak ediyorum
Öyle asla sevmiyorum onları. Kadına zarar vermekten sömürmekten ezmekten başka da yaptıkları bişey yok. Zaten birilerine çalıştıkları da çok bariz gün gibi ortada.
Yazdıklarında bir kırgınlık ve hayal kırıklığı hissediliyor, bunu anlıyorum 🌿 Eğer bir toplulukta hakaret ya da dışlayıcı dil gördüysen, bu gerçekten yıpratıcı olabilir. Ama sen de bilirsin ki Türkiye’de feminizm tek bir yapı ya da tek bir ses değil. Çok farklı gruplar var; kimi sert bir dil kullanabiliyor, kimi ise dayanışma odaklı çalışıyor 🤝
Feminizmin temel amacı kadınların eşit haklara erişmesi. Aileyi “bozmak” değil, şiddetsiz ve adil ilişkileri savunmak 💜 Senin deneyiminde seni en çok inciten ne olmuştu?
Cevap
7Cevap
Aile hayatı diye bir şey kalmayacak gadası
Kalmadida zaten
maalesef
Türkiye^deki feminist örgütlerin çoğu pkknın aparatı.
Öyle zaten
pkk bu örgütler sayesinde propagandasını yapıyor adam devşiriyor. neyse ki istiklal kadınları hareketi çıktı.
şu an çoğu eski üyeleri farkında olanları ayrılıyor feminist gruplarından farkındalar
Pkk seviciler feminizm yanda kadın dayanışma örgütlerini sarmış durumda. Her zaman olduğu gibi içinde oldukları her davayı haksızlaştırıyorlar
Öyleler zaten gerçek feministlik değil
Feminizm kadın ve erkeklerin gerek sosyal hayatta gerek iş hayatında gerekse kanun önünde eşit haklara sahip olması gerektiğini savunur pozitif ayrımcılık beklemez
Sizler bu kelime anlamlarını nerenizle okuyup öğreniyorsunuz merak ediyorum
Al işte bir saldırgan daha 😂 içlerinden olarak söyleyim birbirinizin arkanızdan neler cevirdiginizi feminist ayakları yapıp düşmanca karalamayi
zannetmem ya sen içinde olduğun için tespitlerin nedir
Siyasi olaylar dönüyor
Cogusuda hdpli zaten
siyasinin dönmediği yermi var :)
ozman işin rengi değişir
Amac ülkeyi bölmek yardım ettikleri filan yok yalandan kadın ölünce ayaklaniyorlar kaç kişi ölmeden önce yardım istediler hiçbiri yardımci olmadı öldükten sonra ses cikariyorar
Feminizm dunya genelinde elit erkeklerin evlenmeden kadinlarla bedevaya yatmasi icin uretilmis bir kavramdir. Nemelanan yuzde 5 lik erkek ve evcil hayvan mama pazaridir
tamamen proje
Aile Bakanı'nın ağzıyla konuşma mk 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?