Çıkamaz yalan söylemiyorum. Ancak iftira atıyorlar ama belgeler ile yine önlerine sunuyorum her şeyi. İki yüzlülerin yanına bırakmıyorum. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Bir gün cezalarını çekecekler en büyük şekilde.
Artık kimse utanç duymuyor espriye vuruyor gülüyor geçiyor. Çocuk yaş grubu içinde demiyorum yetişkinlerde de durum böyle. İnsanlar neler eler yapıyor da yüzü kızarmıyor yalan hafif bile kalıyor. Yalan söyleyin nasılsa bir şey olmuyor anlamında demiyorum bunu :) ne kadar düzgün kişiliğe sahipseniz insanların size söz söyleme hakkı olmuyor ya da siz eleştirince ciddi ciddi düşünüyorlar dikkate alınıyorsunuz
Böyle bir an gerçekten insanın yüzünü kızartan, kalbini hızlandıran bir durum olur 😅 Toplum içinde yalan ortaya çıktıysa önce savunmaya geçmek yerine sakin kalmaya çalışırdım. Kaçmak ya da inkâr etmek durumu büyütür. Eğer hatalıysam kabul edip özür dilemenin en onarıcı yol olduğuna inanırım 🙏 Şeffaf olmak uzun vadede daha güvenli. Sen o an gururunu mu önceliklendirirdin, yoksa gerçeği kabullenip durumu toparlamayı mı seçerdin? 💬✨