Söylediği birçok şey çıkıyo Epstein olayından önce Instagram'da paylaşım yapmıştı Trump'ı Netenyahu'yu Epstein'i falan eski İngiltere başkanı bebek kanı içiyorlar uzaylılarla bağlantıları var dosyalarda falan ve ertesi gün gerçekten çıktı ellerinde UFO talimatları varmış falan haberlerde yayıldı ama sadece 1 günlüğüne Trump'a sorduklarında bu konu hakkında asla konuşmicam falan diyo bazı yerlerde açıklayacağını söylüyo çok karışık Trump falan çok kötü şeyler yapmışlar son günlerini geçiriyomuş gitmeden her tuşa basıyor Yusuf Güney diyo bilmiyorum Epstein belgelerinde neler vardı acaba gündemi sonrasında savaşla falan mı kapatmaya çalışıyorlar Yusuf Güney'e gelince ise söyledikleri çok mantıklı daha 2024'te 2025'in başlarında uzaylılar çıkacak dedi belki tam anlamıyla görmedik ama 2 hafta ABD'de gerginlik oluştu havada UFO'lar görüntülendi burada bile sürekli paylaşımlar yapılıyordu İzmir'de falan Sivas'ta görülen UFO'lar çok mantıklı şeyler söylüyo uyanış boyutlar uzay gizli şeyler falan sadece sinir olduğum şey bizim Türk milleti neden bu adama gülüyo dalga geçiyo yok bir şey içmiş diyorlar göz altına alınmış uyuşturucu testi pozitif falan diyorlar inanıyor musunuz bunlara hayır öyle bir şey olsa bile bu kadar değil yani bu adam çok daha başka bir şey gerçekten bir şeylerin farkında sizin düşünceleriniz neler..
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bos muhabbet.
Ya ne boş muhabbet asıl en önemli konular bunalar tamam sen saçma evlilik konusmaları cinsellik sorularında felan takıl yaa
Hala bos yapiyorsun ahahah hayatini biraz ciddiye al.
Kendini mi diyosun
Sosyal medyada duyduklarinizla niye bu kadar agliyorsunuz. Dünya döndügü sürece bu sapkinliklar parayla gizlenecek iki yem verdiler her seyi unuttunuz.
Ya sosyal medyada duyduklarimizla alakası yok bunlar olmadan önce zaten ben kendi kendime birşeylerin olduğunu farkmistim araştırıyodum istedikleri kadar gizlesinler eninde sonunda gerçekler ortaya çıkar
Sana söylüyorum öyleyse
tapinakcilari biliyor musun masonlari illumunatiyi yok tatavayi kes.
Hepsi aynı zaten ne bilcem
Senin kafani
Ya gider misin giit
Bunlar yillardir var olan sey dunyaya daha yeni soylenildi ve hala cogu kisi inanmiyor
İnsanların sanki artık farkındalığı arttı gibi eskiden olsa kimse balinmazdi bile soylenilmek değilde bazı insanlar farkediyor gibi çoğu ise uyumaya devam ediyor
Bakınmaz dı*
Arastiran artiyo tabiki covid de olctuler ya hani dunyada ne kadar koyun varmis gorduler hepsuni
Evt oyle kovidde zaten öyle bir salgın değildi bilerek yapılmıştı ben hiç olmadım da insanların cogu korkudan inançsızlıktan koyun olduklarindan gitti veya görmüş oldular ne kadar koyun olduğunu tabi arkasinda birçok şey de olabilir o kadar tüm dünyayı karantinaya aldılar neler yaptılar acaba
Yapilan cok sey var da herkesin icinde konusulmaz
Ya mesela Yusuf güneyde aynısını söylüyodu bazen merak ediyorum örneğin Filistin'de o kadar masum insan küçücük çocuklar felan *lduruluyo insanların vücutları parçalanıyo yaa bir baba eline bir poşet almıştı parçalanan çocuğunun parcalarini topluyodu sansürlü izlemiştim öyle nerden karşıma çıktıysa hatirlamiyom kaç gün etkisinde kaldım demek istediğim bu kadar kötü şeyler varken bundan daha kötü acaba ne olabilir ki neler var acaba yaa bunun daha üst seviyeleri varsa da gerçekten konuşulmaz sanırım bilmiyorum
Var da psikolojini bozar boş ver sen suruden degilsen gelisimden yana olmani tavsiye edrrin
Suruden değilim tabiki gelişmeye devam ediyorum var dedin ya biliyor musun neler olduğunu özelden yazabilir misin merak ediyorum yaa
Istegimi kabul edip geri istek atman lazim yazilmiyor