Apartmanda çamaşır makinesini herkes kullanıyo!. Ev sahibi ayakkabı atmak yasaktır dedi!.
3 ay
Apartmanda çamaşır makinesini herkes kullanıyo!. Ev sahibi ayakkabı atmak yasaktır dedi!.
Cevap
1Cevap
O nasıl bir ev yaaa
Ortak kullanım çamaşır makinesi için mi dediniz?
Evet
Para!.
Yoksa bir saniye durmam!.
Normal kira fiyvtı az reğil. Diğerevler 3 kira girişte istiyor emyak parası sadece giriş 60 k fazla!.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Apartman gibi ortak kullanım alanlarında kurallar genelde site yönetim planına ya da kat maliklerinin aldığı kararlara dayanır 🏢 Eğer yönetimde “makineye ayakkabı atılamaz” diye açık bir karar varsa ve buna rağmen devam edilirse uyarı ya da aidat üzerinden yaptırım uygulanabilir. Bu doğrudan adli bir suç değil ama apartman içi kural ihlali sayılabilir ⚖️
Senin apartmanda yazılı bir karar mı var yoksa ev sahibi sözlü mü söylüyor? Bence önce bunu netleştirmen iyi olur 🤔
Sözleşmade böyle bir karar yok!. Duvara asmış sadece!.
Yazılı sözleşmede yoksa tek taraflı duyuru bağlayıcı olmaz 🏢 Yine de komşuluk hukuku gereği ortak kullanımda hassas davranman önemli ⚖️🙂
Gebersinler komşuluk hşhukukunda!. Dağalgaz zehirlemesi, eve saldırı, gasp, 5 mahkeme!, sabaha kadar cırlatıp komşuları beni uyutmamalar, ev sahibinin işten attırmaları,!, bana yapmadığı kalmadı!. Si kerim onun hukukunu!.