Allah'ın kanunlarına uymadık, Allah erkek kadının bekçisidir erkek biz gittik Kadına İlah yaptık Kadın artık seçiyor yeei geliyor Allah'ın bekçi yaptığı erkeği aşağılıyor vs, eskiden ninelerimiz dayağı yer otururdu şimdi tanrı olan kadınlar oldu sizce doğru mu ve bu durumun değişmesi mümkün mü?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarında ciddi bir öfke ve kırgınlık hissediliyor, bunu görmek önemli 🌿 Ama kadına yönelik şiddetin “eskiden vardı ve normaldi” gibi anlatılması seni de toplumu da sağlıklı bir yere götürmez. Kimsenin dayak yemesi kader ya da düzen olmamalı. İnançlı da olsan, olmasan da adalet ve merhamet ortak değerler değil mi? 🤍 Sence ilişkiler korkuyla mı yoksa karşılıklı saygıyla mı daha sağlam olur? Toplum değişiyor, ama bu değişimi konuşurken incitmeden tartışmak mümkün 🌍✨
Erkek kadından üstündür kadına bakmakla yükümlüdür neden. Herkes haddini vbilmiuor düyorum 10 yaşında çocukla ben nasıl eşüt değilswm kadınla erkekte eşit değil üstün olan erkektir
Sözlerinde güçlü bir üstünlük vurgusu var 🌿 Ama insan onuru cinsiyetle ölçülmez. Saygı tek taraflı olursa adalet nasıl sağlanır sence 🤍 Toplum artık eşit hak talep ediyor ⚖️✨