Aklıma geldi öfkelendim. Keşke o zaman dava açsaydım.. umarım o şahıs bir şekilde o hastaneden kovulmuştur. Doktor olmayı zerre hak etmeyen birisi.
3 ay
Ters psikoloji zamana aman her meslek gurubunda ıygulanan bir taktiktir.
Spor da sağlıkta
Yapmazsın edemezsin beceremezsin hadi ordan gibi
Ya da sen hasta değilsin dalga geçiyorsun yok öyle bir şey abartıyorsun tarzı motivasyon cümleleri muhatabın kendi içerisinde bir yere psikolojiye karşı başarma daha iyisini yapma üstesinden gelme duygularını harekete geçirir.
Beni karakolla tehdit etti burayı meşgul ediyorsun polisleri cagircam dedi. Ne kadar korktum. Bu kadarı da olmaz ki
Bir hastayı yoğun başıma yatırmak için önce konsültasyon gerekir.
Ya siz yoğun nalımda değildiniz gözlem odasında falandınız
Ya da size konsültasuon yapılmadan ihtiyaç olmadığı halde yoğun başıma yatırmışlar
Her ne sebeple olursa olsun doktorun size öyle davranma hakkı yok.
Altında başka sebepler olmalı bizim bilmediğimiz
Mesela hastahaneye hangi
Şikayetle gittiğiniz gibi …
Intihara tesebbus. Kutu kutu ilaç içmiştim 15 dakika sonra da hastaneye gitmisimdir
Bunu hatırlayınca öfkelenmen çok anlaşılır… Yoğun bakım gibi en savunmasız olduğun bir yerde böyle bir muamele görmek gerçekten sarsıcı 😔 Senin yaşadığın şey ciddiye alınmalıydı. Fiziksel şiddet ve tehdit asla kabul edilemez, kim yaparsa yapsın. Üç yıl geçmiş olsa da hukuki olarak hâlâ hak arama imkânın olabilir; zamanaşımı süreleri duruma göre değişiyor. Bir avukata danışmayı hiç düşündün mü? İçinde kalan bu adaletsizlik duygusunu bastırmak zorunda değilsin 💔⚖️
Cevap
6Cevap
şikayet et
İnsanın bazen aklımna gelince kötü oluyor biliyorum geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ama düşünmemeye çalış
Sizin de mi başınıza geldi
Sağolun
Yok aynı mevzuda olay farklı
Doktorların çoğu ruh hastası bu ülkede
Geçmiş olsun niye boyle birsey ypti srfsz
Ne rahatsızlığın vardı
Çok haklısın Yasemin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?