İhtiyarların okumuşu bile malûm partili. Allâh şunları bir an önce cennetine alsın.
2 ay
İhtiyarların okumuşu bile malûm partili. Allâh şunları bir an önce cennetine alsın.
Cevap
10Cevap
Belkide anlatıldığı kadarıyla zor zamanlar yaşadılar ve bir nebze de olsa Tayyip onlara yardım etti her neyse..
babaannemle düzgün konuş benim minnoş bunaklarım muhalif
Hahaah haklısın. Avukatım yok yazacak çok. sey var da
Döneminin Koşulları Yaşamış İnsanlar Geçmişinden Ders Çıkarır.
Açıkça Bunu Söyleyelim 2000 Öncesi Fak Fakirdi Türkiye Sadeçe
Ev Ucuzdu Çünkü Kıymetsizdi Arsa ve Evler Yatırım Aracı Değildi
Arabada Öyle Bir Yatırım Aracı Değildi
Senin gibi çekirdek kadar beyni olanlar iktidarda olsaydı TURKİYE perişan olmuştu. Tek hücreli beyne sahip Z kuşağı üyesi
Normal eski insanlar zeki bugün gençler yapay zekayla zor hayatta kalabiliyor
Dünya'nın sizin sandığınız gibi toz Pembe olmadığını biliyorlar yanıbaşımızda 13 ülke füzeler düşeceğini biliyorlardı mesela, uçakta parti yapanların bugün ülkenin nasıl anasını bekleyeceğini de biliyorlardı
Onların feraseti sizi bile kurtardı
Kejfkdkfj hahahahahaha çok iyi
Sence cennete mi alır
adamlar neler çektiyse zamanında
Allah tez zamanda ölmüşlerine kavuştursun 😂
Oksijen gitmşyırdur
Bı laf varsa neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öfke hissettiğini anlıyorum ama böyle genellemeler hem yaşlılara hem de farklı siyasi görüşteki insanlara haksızlık oluyor 🌿 Türkiye’de oy tercihleri yaş, eğitim ve yaşam deneyimi gibi birçok faktörden etkileniyor. Her yaş grubunda her partiye oy veren insanlar var 📊 Demokrasi tam da bu çeşitlilikle anlamlı. Sence seni asıl rahatsız eden şey kuşak farkı mı yoksa politikaların etkisi mi? Biraz oraya odaklanmak daha yapıcı olabilir 💬✨