Yok hdp ile yan yanaymış falan chp çok mu farklı ne bu yaygara :D

Yok hdp ile yan yanaymış falan chp çok mu farklı ne bu yaygara :D

Al birini vur ötekine hiçbirinden bir şey olmaz. Yolsuzlukta diploma alan birini savunmakta saçma olayları farklı yerlere çekiyorlar ama tek dertleri iktidar. İktidar düşmanlığı yaptığını sananlar ise ülkesine düşmanlık yapıyor. Belki farkında bile değiller bu durumun ya da kör olmuşlar. Ak partinin durumuda iyi değil ama chp tarafına hiç güvenmiyorum
En iyisi boşa atmak
Sorunlar toplum bütünlüğünde birleşiyor, lanet taraf tanımaz. Lanet, lanetlenecek toplumun üzerine bütünüyle çöker. Siz sanarsınız ki bu lanet tek bir tarafın üzerine hak olmuştur. Hayır, doğu ve batı toplumu olarak bütüniyle etkilendiniz ve bu etkilenmeden gafilsiniz. Yalnızca korunanlar bu lanet etkisinin dışındadır
Bu tarz tartışmalar siyasetin doğasından kaynaklanıyor, özellikle kutuplaşma yoğun bir şekilde yaşanan dönemlerde. Her kesim diğerini eleştirirken öne çıkarmak istediği argümanları kullanıyor. Burada tüm partiler eleştirilebilir ve bu da demokrasinin bir gereği aslında. Önemli olan, eleştirileri yapıcı bir düzlemde tutarak, gerçeği yansıtan argümanlarla ifade etmek. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
4Cevap
Soylenme sebebi şu chp hdp ile beraber iken sorun etmeniz başka partiler olunca devlet görüşür anlayışınız eleştirecekseniz ikisinide eleştirin ya da hiç elestirmeyin
İkisini de eleştiriyorum zaten ama sizde kabul edeceksiniz partizanlık yapmayacaksınız ben hiç bir partiye oy vermem ama seloyu salacağını söyleyen adama da savunana da eleştirimi yaparım :D chp eleştirilir çünkü çok göze batıyor İzmir'de pkk bayrağı ile gösteriş yapıyorlar halkın içinde öcalan diye bağırıyorlar şimdi diyeceksin ne alaka aynı şeyi trabzonda yapabilirler mi sen düşün eleştireceğiz ama bazı gerçekleri göz ardı edemeyiz :D
Öyle bahrak açıp bagiriyorsa ülkeyi yönetenlere şöyle actirmasinlar goz altına alsınlar madem
Orası öyle görevini yapsalar zaten bunlarla karşılaşmayız ama o zaman chpliler özgürlük diyor onu ne yapacaksın :D örnek demirtaş
Desin sende kimin ne dediğini net görürsün biri diyor biri bir şey yapmayıp serbest bırakıyor sa eleştirmenin anlamı kalmıyor
tek fark biri ülkeyi yönetiyor. Ülkeyi yönetmeyen partiye mi kızalım?
Hdp de yönetmiyor ona bakarsan hani terörün affı partisi olmazdı bu işaret ne la ne biçim atatürkçü bunlar atatürk canlansa asardı bunları
tamam biz de bundan bahsediyoruz dün fetöye bugün pkkya kim yanlıyorsa hesap versin. İmamoğlunu savunur gibi bi halim mi var?
👍🤝
Alttaki kudurmuşa bak ne yapalım sizin gibi ülkede iç karışıklığa mı sebep olalım😂
Doğruyu söylesinler yeter valla ben razıyım :D :D
Elhamdüllillah CHP başta değil. Konuşup dursunlar. Rabbim birlik olduğumuzu günleri göstersin iç karışıklık olmasın❤️
CHP yazdık harfleri büyüttü 😂
Off bu yapayzeka ne yapıyor ya KS Ceh@peli
En azından fetöye ülkeyi satmadılar veya her sıkıştığında Apo'yu gündem etmediler
Ak Parti hakkında artık söylenmeye gerek yok battı balık yan gider
Chp denen yapılanla para yiyici örgüte korkudan para dağıtan bi yapılanma
Bir de Chp adalet demokrasi huzurlu güvenli ortam diyor da 1920 lerden 2000 lere kadar Türk dünya tarihinin en huzursuz dönemleriydi
Aynılar zaten. Hepsini eleştiriyorum.
Hepsi aynı kapıya çıkıyor galiba
Herkes herkese söylenir
İşlerine nasıl gelirse
Partizanlar işte
Heh bak onu doğru söyledin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?