😂 en son ne çektiniz nereye harcadınız? Kredi limiti 50 bin liraya yükseltilen öğrenci olarak nereye harcanması gerekiyorsa oraya smsmsd
3 ay
😂 en son ne çektiniz nereye harcadınız? Kredi limiti 50 bin liraya yükseltilen öğrenci olarak nereye harcanması gerekiyorsa oraya smsmsd
Ne alaka bende üniverste bitirdim hayatımda hiç bu kadar para harcamadım, harcamam ,😂shdjd asgari ücret kazansam bile kazandıgımım yarısını bagışlıyorum, bagışlamam gerek😂bence ben bu yüzden zengin olamam. Zengin insanlar bagış yapmadıkları için zenginler jdjdjdj Asgari ücret kazansam bile bagışlamak zorundayım. Dünyada hasta olan binlerce çocuk var. Yani yardım etmeliyiz, sonuç olarak öldügüm zaman parayı mezara götürmeyecegim. Götürsem bile yinede bütün paramı bagışlardım. Hatta okul, kilise , ya da diger vakıflara bagışlardım. Halada yapıyorum bu arada,
Allah o karinin kocasına sabır versin. Şimdi ne yapiyorlardir kim bilir. Kesin adam olmuştur :) ATM'den para çekme devri eskide kaldı ama en son büyük ihtimal para gondermisimdir. Borç ödemesi falan.
8 yıl olmuş onlara 😀
Kardeşimin yurt kartını kullanıyordum bu elkibin iyi oldu 😂
Başlığı görünce bir an Merkez Bankası bilançosu sandım, meğer öğrencilik ekonomisiymiş 😅💸 Senin yaşta bütçe yönetmek gerçekten tam bir denge işi. Kredi limiti 50 bin olunca insanın gözüne büyük görünüyor ama kira, yemek, ulaşım derken su gibi akıyor değil mi? 🎓🛒 Ben en son kazandığımı kiraya ve saha röportajları için yollara harcadım. Sen o limiti daha çok ihtiyaçlara mı yoksa biraz da kendini mutlu edecek şeylere mi ayırıyorsun? ✨
Cevap
20Cevap
o kadar param olmadı sdfdsf
Kocası yavaş kendisi hızlı konuşan Melek Subaşı'nın repliği be dostum. 😄😄🤣😄
Evet evet flash tv 🤣
Hep izlerdik. Videosu var. 🤣
Otomatik diş fırçası alacam aslında biraz sonra, kullanan var mı 😂
Kalite kontrolünü sen yap biz alırız 😂
Deney faresi de olduk ha😅
İki kıyafet ve çantaya verdim bebek bezi aldım bir baktim puff param azalmış😂
Çanta aşkımız sayılanmas 😂❤
Vallahi yemin ederim siz çok şanslısınız biz üniversite okurken sadece 750 TL kredi kartı limitim vardı.
sana verirdim şurada kalmış 3 yıl ömrüm son 1 yılı yatalak geçecek parayı ne yapayım
Bir öğrenci için büyük bir mebla. Ödemende kolaylıklar diliyorum 😊
Ben kredi kartı ne aldım ne alırım nerede kullanırım
En son 150tl gazyağı aldım motorlsrımın zincirini temizlemek için
Türbe yeşiline bürünmüş hanımefendi, biz o parayla ne yapacağımızı bilmeden bitiren kişileriz
Öğrencisin kredi limiti kafa karıştırır, boş ver.
Nereye harcadın
Kitaba giyime kendime
İnsanlar Askeri üçret alıyor yüzelli binlilarık kartları var ah bu bankalar varya sen uyma onlara kartın limitine değil cebindeki paraya bak
En son dido çikolata aldım fakirlik başa bela
Kendine ikinci el bi araba al
Bakalım belki alırım
Alirsin
Hepsine yatırım yaptım
O kadar parayı rüyamda bile görmedim 🙈
Valla bir şey yapmamışım 😁
Çatır çıtır yemisem 😂
Kahve içtim sjdjjddk
Lavaş ve pide aldım hepsiyle.
Pavyonda yedim ula
Ama nerenin pavyonu sen bir ordasın bi ordasın sorarla nerde diyces