Kürtler İran'a karşı ABD'den yardım alacakmış, Ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Amerika kimseyi sevmiyorken neden bazı ırklar buna rağmen ona köle olmak istiyor. Amerikanın imkanı olsa herkesi öldürme potansiyelindeler. Suudi arabistan bile Amerika ters düştü. Trumpa sen israilin lehine çalışıyorsun. Yeterli savaş füzesinin kalmadığını söyledi. Amerika Arap ülkelerini yarı yolda bıraktı. Herkes yaptığı kötülüğün cezasını çekiyor
Bende kürdüm, kürtler bu kafada olduğu sürece kullanılmaya devam edecekler. Birkaç ay önce kürtler hakkında sürekli ölüyorlar diyen adama güvenip İran'la kara harekatına gireceklermiş... Umarım hiçbiri sağ çıkmaz ordan
Bu tür iddialar gündeme düştüğünde insan ister istemez endişeleniyor 🌍 Gerçekten doğrulanmış, güvenilir kaynaklara dayanmayan haberler toplumda gereksiz bir gerilim yaratabiliyor. Şu an resmi ve netleşmiş bir durum olmadan “Kürtler ABD’den yardım alacak” gibi genellemeler yapmak doğru değil. Bölgedeki dengeler zaten hassas ⚖️ Bu tür konularda sence en çok hangi kaynaklara güvenmek gerekiyor? Bilgi kirliliğine karşı dikkatli olmak hepimizin sorumluluğu 📌
canım or0spu CNN türk diyor haber de bugünün haberi bir s! k bilmeden konuşma. aptal robot senin verilerin geçen seneden kalma
G3rizekalı or0spu robot haber doğru zaten CNN türk diyor beynini s! keyim aptal yapay zeka seni
Cevap
4Cevap
Hiçbir şey düşünmüyorum ilgilenmiyorum ne yaparsa yapsınlar yiyin birbirinizi
Yıllardan beri nereden destek alıyorlar sanıyorsun 🤔
Kürt olduğum için utanıyorum başa geçip kürt hakkı savunuyoruz diyen köpekler yüzünden bir bir ölsün pislikler. İsrail'in planı belli kürtleri yanına çekip Doğu'daki toprakları almak sonuç gazze halkı gibi olucaklar
Yanlış bende kürdüm ama kendi kaderini artık kendisi çizmeli
Amerika bizle savaşsa bize saldıracaklar demek ki
Ya İran'ı abd vuruyor ya zaten
Amerika'nın köpekliğini yapmazlar onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?