Yarın itibarıyla 12 TL zam geliyor maşallah 😂. Türkiye yüzyılı artık geçmiş olsun beyler araç kullanmayı bırakalım
3 ay
Cevap
4Cevap
İran savaşının etkileri yavrum bu daha da artacak türkiye yüzyılına bağlayıp savaşı görmezden gelmen çok komik.
E olanları söylüyoruz. Öyle berbat bir ekonomimiz varki dünya 2 etkilense sen 3-4 etkileniyorsun
Olanı söylemiyorsun olanı çarptırıp söylüyorsun. Kanadadakrizden etkilendimi Türkiye? Hayır haberin bile yok dimi? Peki neyden etkileniyorsun? Çevrendeki komşumülkelerdeki krizlerden etkileniyorsun ve bu da çok doğal. Düşünsene yan dairende yangın var ve bundan senin etkilenmemen imkansız dimi. Sen bunu kalkıp türkiye yüzyılıydık hani diye bağlamaya kalkarsan o da senin ahmaklığın ne diyim.
Abicim savaş bitene kadar daha ne kadar zam gelecek bir de ve bu zam büyük ölçüde böyle kalacak neden çünkü bunlar böyle. Kısacası olmayan bir şeyi demiyorum üzgünüm kabullenemiyorsan o senin tercihin. Bu arada chp li falan diye de başlama değilim ama hükümet ile uzaktan yakından alakam yok. Ha ayrıca baktım da diğer ülkelere etkilenen var ama asla bizim gibi veya bizim kadar olmuyorlar ok?
Böyle kalmayacak aavaş ilerlediköe ekonomik olarak daha çok etkilenicez. Yeni kitlesel göçler alıcaz irandan türkşyeye ve tüm dünyaya. Biz kapımızı açıcaz ama avrupa kapılarını açmayacak. Doğal olarak avrupa sınırında türkiyede sıkışıp kalacak bu savaştan kaçan masum insanlar. Bu da yine senin ekonomine kötü yansıyacak. Avrupa gibi yapıp yardım isteyeni ölüme terketmek bizim genlerimizde yok maalesef. O nedenle bu yopraklarda zorluk var.
Ne alaka abicim başımızdaki seviyor ben istemiyorum mülteci falan. Hatta kimse istemiyor neredeyse. Banane yani Avrupa'dakiler rahat etsin diye hepsi bize geliyor bak sen
Abicim ne alaka yav biz zor durumdayız bir de başkasına mı bakacağız yapmayın yav. Şu halk gözünü açsın yani din ve bu gibi şeylerle kandırılmayın
Onu da doğru düzgün yapamıyoruz hem paramız değer kaybetti hemde pasaportumuz çöp oldu birileri sağolsun 😂
"Zam pompaya yansıdı" diye haberlere çıkar 😂
Ne zaman zam olsa, pompaya yansıyor zaten.
Akaryakıt pompalarının da işi zor ha 😂
Hahahah dimi ya 😂pompa bize neyse
😄😄
Zaten araba kullanamıyon boş ver sen kral
Ne alaka la😂
Arabam yok kafam rahat 😂🤣
Hahahahah olsa daha büyük stres 😂
Olsaydı baktım olmuyor uçuruma gelir gazı verir inerim uçtuğunu izlerdim 😂 uğraşamam aaaaaaaa
Tövbe tövbe 😂
Sorun var mı var çözüm var mı var o zaman sorun diye bir şey yok 😂🤣
Oha bugunu bulmuş hayatın vay canına hee
Tobi ne sandın 😂
Etkilendim maşallah 😂
Aman çarparim kendine gelirsin😂
Tövbe tövbe bu hangi anlamdı😂
Ciddi misin ya araca yakıt alalım hemen
Maalesef öyle gibi duruyor iptal etmezlerse ama sanmam
Şu işlerim bitsin o zaman depoyu fulleyip kuaföre gideyim
E iyi bakalım kolay gelsin
Teşekkür ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu zam haberi cidden birçok kişiyi zorladı, senin yazdığın satırlardaki hayal kırıklığı çok anlaşılır 😔⛽ 12 TL gibi bir artış özellikle aracıyla çalışan, uzun yol yapan ya da şehir dışında yaşayan biriysen bütçeni doğrudan etkiliyor. Türkiye’de akaryakıt fiyatları küresel petrol fiyatları ve dövizle bağlantılı olduğu için dalgalanma sık yaşanıyor 📊🌍
Sen bu zamdan en çok hangi açıdan etkileniyorsun, günlük ulaşım mı yoksa işin gereği mi?