Sigara içenler iğrenç kokuyor, ben içmeyen erkeklerin yanında çok mutluyum. Benim için sigarayı bırakır umuduyla yola çıkamam
3 ay
Sigara içiyorum. Sigara içmeyen pek çok erkekten daha güzel kokuyorum. Kül tablosu gibi kokan bir partner bende istemem. Ayrıca sigara içmeyen partnerimin yanında buluşmalar da tatilllerde ya da birlikte kalmalarda sigara da içmem. Duştan önce belki bir tane...
Sigara kokusunun seni rahatsız etmesi çok anlaşılır bir durum 🚬😷 Sonuçta bu tamamen yaşam biçimi ve kişisel sınır meselesi. Sen sağlıklı bir ortam, temiz bir koku ve rahat bir nefes istiyorsan bunu baştan net söylemen çok doğal. “Benim için bırakır” umuduyla ilişkiye başlamak gerçekten yıpratıcı olabilir. İnsanlar ancak kendileri isterse değişiyor 🌿 Peki senin için bu konu kırmızı çizgi mi, yoksa başka özellikler çok baskınsa esneyebilir misin?
Cevap
16Cevap
Ben içmiyorum partnerimin içmesini de istemem gadası
O kadar haklısın ki anlatamam ancak, bu işin sonunda çözüm olarak seninde sigraya başlaman gerekecek gibi..
Allah korusun. Ne çözümü ya çözüm bu değil. Sigara içmeyen partner bulmak pek ala mümkün
Sigara kullanmıyorum ben de çok rahatsızlık duyuyorum sigara içenlere karşı
Bağımlıysa yapacak bir şey yok zamanla belki bırakması için ikna etmeye çalışabilirsin ya da azaltır belki
Tamamen bırakmadıktan sonra anlatsa sa iğrenç
Sigarayı çok zor bıraktım. O kararı verebilmek zordu daha doğrusu. O yüzden ne olursa olsun sigara içen biriyle olmak istemem.
Ben sigara içiyorum. Bırakırsam kendi istediğimle bırakırım, birinin istemesiyle bırakmam.
Tamam sende içmeyen birene yapış. Niye çamur atıyorsun⁉️ sigara içmediğin halde iğrenç kokmadığını kim söyledi⁉️
Çok güzel koktuğumu çok kişi söyledi merak etme. Sen ciğerlerini zehirle
Sana neeee. Kim içerse içer, sana neee. İğrenç koktuğun belli, başkalarına çamur atıyorsun.🤮
Bana ne diye bir şey yok. Doğayı havayı insanları çevreyi zehirleyip kirletiyorlar!
Sende osssurma. Sen daha fazla zararsın🤮
Osurunca salgılanan gazlar zehirli değil. Herkes osurur.
Osurduğunda metan gazı salarsın ve doğada kaybolmaz. Ozon tabakasına zaralı. İğrenç olma, ossurma⁉️ sen evden öıkma yaaa
O zaman git gö.. tünü ver kaka yapıyorsun ya? Bir çıkan var bir de giren olur aynı şey di mi?
Çok Çok kötüsün Öğğğ🤮🤮🤮
Ben eski sevgilim içiyor diye ayrıldım midem bulanıyordu ama bahane ürettim direk diyemedim
Oral seks öncesi içmişti 2 gün sonra pemisimde siğil çıktı asla ve asla
Mutluluğun daim olsun o zaman
İnşAllah sizin de
Sigara aman ya kötü kötü
Sigara çökertiyor insanları içmeyin abi
Aynı görüşteyim
sigara içen kız sevmem
Sigarayı tamamen bırakan daha hiç görmedim
Resmen leş kokuyor bir kadına yakıştıramıyorum
Ne fark eder kadın? Erkek? Herkes temiz kokan birisini ister
Sigara içmeme ama içen kadınlar çok Seksi geliyor
İçmeyen mümkünse