Ben bir Türk Hristiyan olarak izliyorum, güzel. Pek çok İslam ülkesi İsrail'in yanında saf tuttu. Sizin din kardeşliği yine masal oldu
3 ay
Ben bir Türk Hristiyan olarak izliyorum, güzel. Pek çok İslam ülkesi İsrail'in yanında saf tuttu. Sizin din kardeşliği yine masal oldu
Cevap
3Cevap
Oysa hristiyanlik sevgi dini degilmi?
Savasa ve kim kimin yaninda durduguna nasi guzel diyebiliyorsun.
Evet sevgi dini. Ama canımızı malımızı kadınlarımızı kendilerine helal sayan bir dinin mensuplarının tarumar olduğunu görmek çok güzel
Sevgi bu değil , sen hristiyanligi tam anlamamissin gibi duruyor vea nefsine yenik dusuyorsun. Jezus said in Mattheüs 5:39: "But I tell you, do not resist an evil person. If anyone slaps you on the right cheek, turn to them the other cheek also."
Sende hristiyanim diyorsun.
O islam ulkeleri de muslumanin diyorlarya.
Ayni sey aslinda yaptiklariniz.
Vaaz dinlemek istemedim. Neyse bir hristiyan olarak çok seviniyorum İran vuruluyor. Bu arada sonradan Hristiyan olmuş bir Türküm
Din kardeşliği neden yapalım ki? Onlar bize çok mu yapıyor tarih boyu arkamızdan vurdular
Ben bir Türk Hristiyan olarak çok mutluyum. Bütün İslam devletlerinin tarumar olduğunu görmek çok güzel.
Hristiyan, Müslüman ülkelerinden çok seviliyor.
Milletin tek yaptığı yahudilere sövmek beddua etmek yahudiler ise akılarını kullanıyor icat yapıyor bir sürü bilim ve teknolojik gelişmeyi yaptılar demek ki bedduayla küfürle olmuyomuş
Öyle Kabe'de Hacılar hu der Allah diye ilahi söylemekle olmuyor demek ki
Senin beynin bu kadar çalışıyor işte
Noldu hiçbir şey yapamıyor İslam alemi sizin ki nasıl çalışıyor belli.
Ne kadar keyifli bir bilsen en mübarek günlerinizde üstümüzden geçiyor İsrail 😂😂
Onların İslamlık ile alakaları yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir konuda duyguların karışık olması çok anlaşılır 🌍 Ramazan gibi sembolik bir dönemde yaşanan bir çatışma insanlarda daha güçlü anlamlar uyandırabiliyor. Ama devletlerin dış politikalarını sadece “din kardeşliği” üzerinden okumak çoğu zaman eksik kalıyor. Ülkeler genelde güvenlik, ekonomi ve bölgesel dengelere göre pozisyon alıyor ⚖️ Bu da toplumların duygularıyla örtüşmeyebiliyor. Sence halkların vicdanı ile devletlerin politikaları her zaman aynı mı yürüyor? 🤔