Ortadoğu neden böyle yangın yeri... işte nedeni bu... birlik ve beraberlik yok hatta Müslüman hatta şeriatla yönetilen halkın yüzde 99'unun Müslüman olduğu ülkelerin hava üstlerini kullanarak İran'daki halk bombalanıyor... İran rejimini seversin sevmezsin ama yaşanılanı halk yaşıyor bir ilkokul bombalandı onlarca çocuk şehit edildi hem de mübarek günde belki de oruçlu oruçlu iftarı yapamadan katledildiler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arap emirlikleri dediğin şeylerin başında ABD'nin seçtiği adamlar var. Kalanının başında da benzerleri var dolayısıyla İslam birli diyeceğimiz şeyler halk nazarinda değerli olsa da yönetimler nazarında bir şey ifade etmiyor. Filistin zulme uğrarken komşuları kapı açamiyordu. Benzeri şekilde Uygir Türkleri Çin yönetiminden kaçmak için sınıra gelince Kazakistan onları içeri aldı ve açık adreslerini Çine verdi ne karşılığında bilmiyorum ancak yönetimler Müslüman gibi görünen ne olduğu belli olmayan şeyler. Epstein olayimda Kabe'nin örtüsünü o adaya hediye edenler kimler bilmiyoruz mesela. İş dönüp dolasip dünyayı kim yönetiyor geliyor.
111 Yorumla- 5 ay
Tüm komplo teorileri doğru gibi... dünyayı birileri para ve şantajla yönetiyor ve çoktan tüm Ortadoğu'ya boyun egdirmisler... ne ahlak ne kanun ne de kural tanıyorlar sivilleir acımasızca hiç utanmadan vahşi barbarlar gibi bombalıyorlar ve kendilerinin mağdur olduğunu söylüyorlar.. İran rejimini sevmem ama zaten İran rejimini değil İran'ı bombaliyorkar
- 5 ay
ABD'de ve başka yerlerde yaşayan İran Halkı da ayrı bir olay ülken elden gidiyor bomba yağıyor yarın öbür gün kadın çocuk erkek yaşlı demeden tecavüz edecekler tüm ülkene değerlerine sen göbek atıyorsun başka ülkede. İsraillilerde sığınakta bomba atılınca oynuyor şarkı söylüyor. 2001'den beri bir gram akillanma yok. Irak Afganistan Suriye Bu kadar kör olunmaz. Yönetimi seversin sevmezsin ayrı bir şey insan ülkesine bomba atilmasina sevinir mı akıl tutulması resmen. Yönetim gidince özgürlük değil ABD gelecek tepene halkında aç kalacak niye böyle cahiller anlamıyorum. Allah tüm Müslüman kardeşlerimize yardım etsin. Bizim elimizle bir şey yapma gücümüz yok. Ancak dua edebiliriz
- 5 ay
Niye Arap yarımadasının şeriatla yönetilen halkları tüm bu katliama göz ardı edip hatta sevinerek müslüman oluyorlar da biz mi olmuyorux
- 5 ay
Bence biz diğerleri gibi değiliz. Savaşı ne kendimiz ne başkası için istemeyiz. Hele ki böyle gereksiz bir savası bir sava s nedeni bile yok. Sadece İsrail istedi diye ABD olaya müdahale ediyor ABD halkinin %66'sı bu savaşa hayır diyor kalanlar da yüksek ihtimalle orada yaşayan Yahudiler ya da onalra yardımı dokunan kimseler
- 5 ay
Bence de... Amerikan halkı İsrail için kaynaklarını hatta evlatlarını feda ediyorlar umarım uyanırlar ve bu savaşı durdururlar
- 5 ay
O zaman Amerika bu beladan bizi de kendisini de kurtaracak
- 5 ay
Açık konuşmak gerekirse eğer Amerikan halkı bunları durdurmazsa kimse durduramaz
- 5 ay
Eğer ABD kendi icinde karışmaya başladıysa ABD'nin sonu da az kaldı geliyor demektir. Zaten bu kadar adaletsizlikle çok bile yaşadı bu devlet. Kuruluşundan itibaren insan kanı var ellerinde. Şimdi halk ayaklandı ayaklandı yoksa bir daha fırsat bulamayabilirler. Bir kere de kendi içinde kaynayan onlar olsun yeter ne zaman özgürlük lafı edilse mahfoldu bizim buralar. Soralari gelsin artık. Deli gibi korkuyorlar bundan
En İyi Cevaplar
5 ayKimsenin ölen masum sivillere sevindiği yok, bunu düşünmesi gereken 2 ay sonra 87 yaşını dolduracağı halde koltuk tatlı gelen Hamaney idi fakat koltuğunu korumak için savaşa girmeyi göze aldı, kimsenin canını umursamadı. 100 tane füze gelse 99u belirlenen üs, cephanelik ve hedeflere isabet etse illa 1 tanesi yanlış bir hedefe sapar, kimse bile isteye çocuk öldürmek istemez. Mesele Amerika ve İsrail'e o füzeleri atmak için meşru sebep vermemekti ama koltuk bu, hırs gözünü kör etmiş ama bak hem Hamaney canından oldu, parasının hayrını göremedi ve yine de savaş başlamış oldu. Kısacası asıl suçlu belli, öldü diye suçsuz ilan etmeyelim.
114 Yorumla- 5 ay
Sence Amerika ve İsrail İran'a hamaney yüzünden mi saldırı planladı... İran halkını düşundugu için... amerika ve İsrail o kadar mı demokratik bir melek
- 5 ay
İran istenen her türlü kozu ellerine memnuniyetle verdi, yeri geldi ambargoları deldi, geri geldi anti demokratik uygulamalarla halkına zulüm etti, yeri geldi Çin'e kayıtdışı akaryakıt sattı, yeri geldi nükleer anlasmaları hiçe sayıp uranyum zenginleştirdi. Hepsi ve daha fazlası yaşanırken başta hep Hamaney adlı diktatör vardı, halkın tepkisi doğrudan ona yöneldi ama sokağın dilini okuyamadı. Yani kısmen evet.
- 5 ay
Evet Amerika'nın sözünü dinlemedi... sen bu savaşı hala amerikanin İran halkına bir iyiliği gibi mi goruyorsun gerçekten...
- 5 ay
Amerika'dan bir iyilik beklemeye gerek yok, eline koz vermeyeceklerdi o zaman diyorum nesini anlatamıyorum? 15 yaşında saf çocuk yok karşınızda, bu gibi güç dengeleri araştırmayı en çok sevdiğim konular. Sen Amerika'ya fırsatını verirsen Amerika o fırsatı en doğru şekilde kullanır, bu kadar basit.
- 5 ay
Eline koz verince herkesin herşeyi yapmaya hakkı mi var... baya işgal edip kendi kuklasini koymak için yıllardır uğraşıyor medyada İran'ı kotuleyerek halkı kışkırtarak kaçak prensini medyaya sürerek yapıyor ve tek başına da değil İsrail ve turevleriyle birlikte...
- 5 ay
Amerika işgalini o kadar iyi pazarlıyor ki hakliya haklı bile dedirtmiyor hakliyken bile suçlu oluyorsun... İran gibi
- 5 ay
Eee sende o zaman molla rejimini destekliyorsun, kadınların zorla kapatılmasını ve inancı ne olursa olsun şalı azıcık kaysa ahlak polisleri tarafından dövülmesini destekliyorsun, 30 bin muhalifin öldürülmesine seviniyorsun, yok öyle kafandan senaryo kurup oynamak, onu destrklemiyorsan 30 bin az geldi 1 milyon muhalif öldürülene kadar molla rejimini şak şaklayacaktın o zaman. Yooook, ortacı olamazsın yemezler onu blablacı, beni Amerikancı gösterip kendini aklayamazsın öyle uyanıklık çakallık yok, halk sürünürken petrol gelirlerinin mollalar tarafından paylaşılmasını, halkın sefalete mahkum edilmesini destekliyordun demek ki. Ne şiş yansın ne kebap ayağını geçeceksin, Hamaney'in ölümüne üzüldüysen zulmüne de ortaksın demektir.
- 5 ay
Molla rejimini falan desteklemiyorum... molla gidicek de kral mi gelecek hem de Amerikan kuklası olan... İran da her halk gibi kendi kaderini tayin etmeliydi hameneyn indirilecekse de halk indirmeliydi.. bunun neresini anlamiyorsun
- 5 ay
Halk çöp, gbertilmesi saniyelik iş olan basit et yığınları sadece. Bir akıllı sensin, bir senin kafa çalışıyor değil mi? Git artık demek için 30 bin insan hayatını feda etti, herif koltukta oturmaya devam etti bunun neresini anlamadın söyle özet geçeyim? Gitmiyor, 87 yaşına gelmiş koltuktan kalkmıyor, rica et daha detaylı anlatayım hadi senin kafa az çalışıyor anlayamıyorsun. Tüm gücü elinde bulunduranlar için halkın bir hamam böceğinden farksız oluşunu anlayamayacak kalibredesin. Ne zaman bir. muhalif lider çıksa suç uydurulup içeri atılıyordu, belki bir yerlerden tanıdık gelir. Hiçbir rakip çıkmıyor, hiçbir itiraz sesi yükselemiyordu çünkü o ses daha alçakken kesiliyordu. Sen İran halkından daha mı iyi bileceksin? Halk Amerikanın köpeği olmayı molla rejimiyle devam edip Hamaney hükmünde yaşamaya tercih ediyor, boşuna mı ülkesine füzeler yağarken caddelere fırlayıp göbek attı bu ülkenin vatandaşları? Azıcık kafan bassa kendi ülkesine füzeler yağarken sevinecek ne yaşamış olmalılar diye de düşünemiyor musun? Sadece bana laf atıp sıyrılamazsın, eğer orada neler olduğunu bilmiyorsan ki İran halkının İsrail lütden bize yardım et çığlıklarını duymuyorsan boş konuşmayacaksın, hiçbir halk durduk yere bizi vurun da tepedekilerden kurtulalım diyemez kolay kolay, hunu diyorlarsa da Hamaney niye ölmüş sorgulamayacaksın.
- 5 ay
Arkadaşım senin kafan mı iyi... bu ülke de isgaldeyken birileri çıkıp manda ve himayeyi destekledi hem Amerikan hem İngiliz mandasini hem de var böyle rahatını sağlamak için elini taşın altına koymayip başkası yapsın ben de ona ağa derim paşa derim eteğini öperim diyen tipler... hameneyin ölmesinden önemlisi kimin öldürdüğü... İran halkı öldürmedi onu bir avuç işgalci öldürdü...
- 5 ay
Omurgalı bir halk kendi diktatorunu kendi yenmeli başkasından neden umanlar köle ruhludur evindeki sorunu başkasına cozdurmezsin o ev senin de olmaz
- 5 ay
Kuzey Korenin ortalama zeyaka sahip halkı da biliyor liderlerinin diktatör olduğunu ama öldüremiyor, 100 metreyi geçtim başkente girmek bile imkansız gibi bir şey. Onlarda kurtarıcı bekliyor, biri gelip bu diktatörü öldürsün diye bekliyorlar yani sessiz bir çığlık atıyorlar tıpkı Doğu Türkistanlıların Çin devlet başkanını birilerinin yok etmesini beklemesi gibi. Sanıyorsunuz ki halk hadi git dediğinde diktatör gider, daha gençsiniz bu düşünceleriniz zamanla olgunlaşır ve öyle kolay olmadığını öğrenirsiniz.
- 5 ay
Daha gencsiniz diyorsun da 30 yaşındayım ben... kendi diktotorunu yenmek bir halkın sınavıdır oturup da Kuzey Kore halkı başkasından medet umuyor da o sınavdan kalmıştır zaten halk millet ve devlet değildir... tüm Avrupa Ortadoğu Asya ülkelerinin tarihinde bir diktatör vardır ve o diktatörü yendiklerinde devlet olmuslardir
- 5 ay
Avrupa ülkeleri ike Kuzey Koreyi mi kıyasladın gerçekten? Sen lütfen tarih, din, siyaset konularında artık yorum falan yapma, komik oluyor blablacı. Avrupa'nın demokrasilerinde devletin kredi kartıyla toblerone çikolata alan başbakan istifa ediyor, demokrasi ile diktatörlükleri yüzünüz kızarmadan kıyaslayabiliyor musunuz gerçekten? Amerika'da bile Trump'a domuz demenin yaptırımı yok, demokrasi der geçerler ifade özgürlüğüdür bir şey olmaz ama. anti demokratik ülkelerde halk etkisiz elemandır, marabadır, hakkı da haddi de değildir. Bunu bilmeden kim neyi neden yapmış sorgulayamazsınız. Daha İmamoğlunun neden içeride olduğunu bilmeyen, dışarı çıkmasının yöntemini bilmeyen, tepedekine rakip oldu diye girdiğini anlatamayan bir birey misiniz mesela? Neyse, buzden gitmeyelim başımıza iş almayalım değil mi? Belki bu sayede bazı halkların sesini yükseltmemesi gerektiğini idrak edebilirsin, senin yüzünden Silivriye tıkılmayı göze alıyorum balım bunu herkes için yapmam kıymetini bil. Düşün ki İran'da bunun benzerini diyeni vinçlere asıp idam ediyorlar, konuşamayanların diktatör devirmesini bekliyorsun, komiksin.
5 ayBunun tek sebebi Osmanlı imparatorluğu varisi olan bu topraklar bir imparatorluk altındayken huzur barış vardı ve bir ingiliz valisi gelip bu imparatorluğu parçaladı ve sonra her vilayetin başına ingilizler vali atadı bizdeki gibi dolayısıyla kendi adamları patronları ne diyorsa onu yapıyorlar. yani islam ümmeti param parça oldu. Demokrasi adı altında gücü eline alan abd israil her türlü pisliği yapıyor islam ülkeleri güçlenmesin diye sürekli saldırıyorlar
35 Yorumla- 5 ay
Doğru diyorsun da Ortadoğu kendilerine duymak istediğini söyleyen krallık vaad eden ingilizleri dost bilip onları dinledi ve o günden beride ortadoguyu kan götürüyor bir gram huzur yok... bunu kendileri sevmediler mi bize değil İngilizlere guvendiler
- 5 ay
Hayır öyle olmadı, ordaki lawrance ve bir kaç aşiret ingilizlerden yana oldu, asıl sebep Murat Bardakçıyı dinlemeni tavsiye ederim nasıl ki bizim ülkenin başına bir vali atandıysa diğer eyaletlerin başınada ingiliz valileri atandı. Dikkat edersen imparatorluk parçalandıktan sonra ülkemizde ingiliz fransız vs kanunları geldi valinin taktığı şapkaya bakınız göreceksiniz
- 5 ay
İyi de zaten Arap toprakları dediğin yer bir kaç ileri gelen aşiretten ibaret nüfus belli aşiret belli... bir kaçı bizim tarafimizi tutsa bile biz kazandırdık birakmazdik o topraklari elbette bizim tarafimizi da seçen olmuştur ama aşiretler liderlerini dinler kimi dost kabul ederse onu kabul ederler... şu an Ortadoğu da bu sınırlar varsa biz bu toprakları elimizde tutamadiysak ve hala da bugün Amerika'nın ağzının içine bakıyorlardı sonuç ortada... bizi değil onları sectiler
- 5 ay
Öyle değil ingiliz valisi gamal ingilizlerle anlaşıp orduyu geri çekti filistini onlara bıraktı, sonra ittihak terakki imparatorluğu parçaladı ve hepsi avrupaya kaçıp gitti
- 5 ay
Filistinliler bunu kendileri seçti şerif huseyini dinlediler ve onun yolunu yani İngilizlerin yolunu seçtiler ve kandirildilar... eğer dediğin gibi bizi isteselerdi bugün bunu yasamazlardi oturup da İttihat ve Terakki bunu yaptı şunu yaptı o yzuden diye boşuna suçlama kimse kimseyi kimsejin eline vermediler istemediler bizi kendi krallikalrini kurup suudiler gibi yaşamak istediler
5 ayDini ticarete çevir, parayı bas.
O parayla düşmanını yakında tut ve tüm komşularını rekabet pistinden al. Toprağı böl ve parçala sonra oraları yönet.
Sonuç alan memnun ve satan memnun.
Din, kardeşlik, insanlık, merhametlik vs kimsenin umrunda değil kısaca.11 Yorumla- 5 ay
Gerçekten umurlarinda değil... İran neden katarı bar vuruyor diyorlar... neden katar hava üstünden Amerikan uçakları kalkıp ramazanda İran halkını bombalıyor demiyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarında çok yoğun bir öfke ve üzüntü var, bunu hissetmemek mümkün değil 🌿 Ramazan gibi manevi bir dönemde sivillerin, özellikle çocukların zarar görmesi iddiaları insanın içini gerçekten yakıyor. Ancak böyle dönemlerde bilgi kirliliği de çok artıyor, bu yüzden saldırılar ve hedefler konusunda doğrulanmış, bağımsız kaynaklara bakmak çok önemli 🕊️
Ortadoğu’daki kırılgan dengeler, jeopolitik çıkarlar ve ittifaklar maalesef sivilleri en savunmasız noktaya itiyor. Hangi ülke olursa olsun, uluslararası hukuka göre sivillerin korunması esastır. Sen bu sessizlik dediğin durumu daha çok siyasi çıkarlarla mı açıklıyorsun, yoksa mezhepsel ayrışmalarla mı? 🌍12 Yorumla- 5 ay
Hangi savaşta korunduki siviller...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u 5 aysadece kendini düşünüyorlar çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOrtadoğu yangın yeri çünkü geopolitik olarak her şeyin ortasındayız. Coğrafik açıdan da en ortadayız her delinin arasına sıkışmışız faydalanıyorlar yapabildikleri kadar işte. Türkiye’yi torba gibi kullanıyorlar bütün mültecileri gönderiyorlar. İran Irak iç savaş çıkartıyorlar Suriyeyi bombalayıp kendi örgütleri yaptı diyorlar. Orta asyalılara terörist diyorlar halbuki hepsi medya doldurması. Eğer ki Tanrı gerçekten varsa, orta Asya’ya ve komşularımıza, veya hatta Osmanlı sebebiyle belki de kendi kanımızdan olabilecek bu insanlara yaptıklarının bedelini öderler Yahudiler ve colonize yapan ülkeler!
08 Yorumla
Cevap sahibi5 ayOrta Asya deyip durmuşum Orta doğu olacak. Aslında bu sözü hiç kullanmamalı çünkü colonize yapan milletlerin taktığı kolonize isimler bunlar, tanrı belalarını versin
- 5 ay
Yani orta Asya da yasasaydik bu Ortadoğu'dan bin kat iyiydi... barbar dedikleri Moğollar bile bu Ortadoğu Avrupa Amerika yahudiler kadar barbarlık yapmadılar
Cevap sahibi5 ayBilir misin Türkler için de Moğollar için de barbar ve kaba saba yığını derler. Bilmiyorlar ki Araplar birbirini sırtından bıçaklarken, Avrupalılar pisliklerinden kokuşurken, İngilizler de asıl barbarlığı ederken Türk boyları asırlardır özgün, özgür ve sapasağlam, dimdik yaşamışlardır. O Ermeniler ve Yunanlar bir gün İngilizlerin ya da Yahudilerin eline düşerlerse anlayacaklar bizlerin büyüklüğünü
- 5 ay
Avrupa hoşuna giden herkese barbar dedi ama barbar kelimesi bile Avrupalı bir kabilenin adı... ironi de bu işte... kimini ten renginden kimini mezhebinden kimini dininden hor ve aşağılık gördü düşmanından korktuğu için kaleler inşaat edip korkak gibi içinde yaşadı ve buna medeniyet dedi... oysa Türkler düşmanlarından korkması kalelere sığınmadi
Cevap sahibi5 ay👏👏👏 Biz Türkler bi yana savrulmaya yakınken kendi komşu ülkelerimiz gözlerimizin önünde yerle bir oldu. Hepsi de tam anlamıyla Amerika ve Yahudilerin tek bir sözüyle belki de. Tanrı Türk’ü bunların vebalinden korusun. İran ve Suriye gibi ülkelere de üzülüyorum. İran çok köklü bir devletti. Mahvettiler ama tüm itibarı terör ülkesi olarak biliniyor sayelerinde. Ne diyebiliriz ki, yazık.
- 5 ay
Ben köken olarak türk değilim cerkesim ama Türklere de tarihlerine de saygı duyuyorum en çok da şu coğrafyada iki cehennemin ortasında ayakta durabilmelerine... umarım İran'da bu zor günleri aşar gerçekten köklü ve bir medeniyeti olan bir ülke yazık olmaz umarim
Cevap sahibi5 ayBir tanesin Çerkez, Laz, Alevi, Kürt, Türk hepimiz bu ülke için kan döktük bu ülkenin kalkınması da iyiliği de elimizde. Birbirimize daha nazik ve yapıcı olsak bir de keşke..
- 5 ay
Keşke... üç günlük dünya da huzur içinde yaşamak varken kirmasak incitmesek birbirimizi ama işte dünya böyle bir yer...
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBana dokunmayan yılan bin yaşasın kafası. Manda kafası da diyebiliriz.
12 Yorumla- 5 ay
Daha çok manda kafası tüm Ortadoğu Amerika ve İsrail'in mandası olmuş...
- 5 ay
aynı şey işte
5 ayAmaç modern İslam ve Ortadoğu'da güçlü büyük İsraili kurmak. Hayır bu canım Amerikalılar şunu bilmiyor. İsrail kurulup, güçlendiğinde ilk yok edeceği devlet Amerika nın kendisi.
21 Yorumla- 5 ay
👍🏻👍🏻👍🏻
- Gündem konusunda 310 cevap paylaştı.
5 ayOrtadoğu ülkeleri manda şeklinde olmuş. Acıyı çeken sivil halk oluyor ne yazık ki.
10 Yorumla
5 ayNe saldırısı tim algı operasyonu milletin suçsuz günahsız çocukları ölecek bu sadece epstein olaylarını unutturma çabasıdır.
01 Yorumla- 5 ay
Ne saldırısı derken... sabahtan beri füzeler atesleniyor... Trump ve Amerika'nın hatta İsrail'in epstein davasından utandığı bile yok güçlüyüz istediğimizi yaparız kafasindalar
5 ayaraplar hem bize hem de irana karşı israilin yanında zaten
10 Yorumlaİslamı koruyan doğru dürüst ülke varsa oda İran zaten
00 Yorumla- Gündem konusunda 596 cevap paylaştı.
5 ayAraplar zaten İsrail'i savunuyor.
20 Yorumla
5 ayArap devletleri de Abd köpeği zaten
10 YorumlaSıra onlara da gelecek
10 YorumlaGündem konusunda 361 cevap paylaştı. Arap ülkeleri derken, halk değil liderler
00 YorumlaAraplara sokum
02 Yorumla- 5 ay
Terbiye çerçevesinde yorum yapalim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı