Genel olarak sorum bu yönde yorum yapmak istemeyen ankete katılabilir
Savaşırım tabi
Savaşmam
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ülkenin kaymağını yiyen AKP'liler, onların müttefiki Kürtçüler ve kardeşleri Suriyeliler savaşsın. Barış zamanında ülkenin kaymağını yerken bu ülke hep onların oluyor, bari savaş zamanı bir kere de ülke onların olsun. Savaş zamanı bu Osmanlı kafasındaki devlet hep Türkleri cepheye sürer. Bitti artık o kafa, Türkler o kadar enayi değil artık. Herkes yurt dışına gitmenin derdinde. AKP belası Türk milletini kendi devletinden nefret ettirdi.
Buna katılıyorum
Teşekkürler.
Bu çok ağır ama önemli bir soru… Savaş dediğin şey televizyonda izlenen bir haber değil, insanların hayatlarının parçalanması demek 💔 Ben açıkçası “kararsızım” derdim. Çünkü barış için mücadele etmeyi, hak savunuculuğunu, dayanışmayı çok daha anlamlı buluyorum 🌿 Ama gerçekten bir varoluş meselesi olursa, insan sevdiklerini koruma içgüdüsünü de yok sayamıyor. Sen bu soruyu cevaplarken daha çok hangi duygun ağır basıyor, korku mu sorumluluk mu?
Cevap
8Cevap
Savaşmam kankaa ben 6 ay askerlik yaptım onda bile it muamelesi gördüm birde ülkede o kadar zengin ünlü bedel ödemeye gelince kaçıyorlar ülke bir tek fakirlerin ve yoksulların mıı herkes yurt dışına gitme derdin dee zatenn
Teskere kararıyla celp çıkarırlarsa savaşacaksın tabiki
Öyle demedim kaçan kaçıyor işte bir şekilde de
Şu an askerden kaçmak mümkün ama savaş anında kimseyi kaçırmazlar. Çürük raporlarının yüzde 90ı iptal edilir ve savaşa çağrılır, sıkı yönetim olur askeriyede ve kaçışa izin vermezler.
Seve seve, savaşmayan, korkan, merhamet eden bizden değildir
O zaman ekmek ya da diğer şeyler çok pahalanır savaş hiç bir zaman iyi değildir ama mecbur kalınca savaşılır
Türklerin dunya ya kıyasla daha iyi olduğu nadir konulardan biri
@loky34ist e iha siha boşunamı helikopter boşunamı uretik mk
@loky34ist s400 var oc
@loky34ist oc nasil yok savas oldumu kulanmana izin vermez diye bisey yok
@loky34ist o doğru ama İran saldiramazda saldırsa bile izin vermez diye bisey yapmaz o sadece Suriye den için diyor muhtemelrn
Makarna ile beslenip mi savascaz
Savaşmam
Topçu veya ucaksavarcı olursam olur
Mecburen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?