Yeni gündemden haberiniz vardır. Alakamız yokken savaşa dahil edilecekmişiz de falan filan
3 ay
Yeni gündemden haberiniz vardır. Alakamız yokken savaşa dahil edilecekmişiz de falan filan
Cevap
5Cevap
Türkler Çin’den tut Viyana’ya kadar vura vura hepsine hükmetmiş
Neden sevsinler?
Ama çok geçmişte kalmış bir şey için neden bu kadar kinliler onu anlayamiyorum
Şuanda hicbiriyle açık bir düşmanlığımız da yok
Çünkü günümüzde de Türkiye yi sevmiyorlar. Natodan cikarcaklarmis falan filan. Ondan aklıma takıldı
Ama bir Amerika astsubayı "İran'dan sonra sıra Türkiye'de" demiş. Ben ondan sordum zaten soruyu hiçbir sorun yokken ne alaka bu tehdit
Anladım teşekkürler
Birileri kim olduğumuzu ve nereden geldiğimizi unutmuyor.
Nasıl yani
Türkler sevilmiyor. Yani.
Hayır şey yani çoğu devlet birbiriyle iyiyken neden hiçbir alakamız yokken bir anda savaşa dahil edilip natodan çıkarılmaya çalışıyoruz ben onu anlamadım
Türküz ve meselenin tam ortasındayız. Güzel yere tazgah açtık.🙂😂
bir şey sorcam sevmeme nedenleri zamanında çoğuna hükmetmemiz, dunyanin yarısını ele geçirmemiz değil mi? Şuanda bir sorunumuz yok çünku amerikayla falan
Tabiki öyle. Ve dinimiz. Sorun çıkarırız. O yüzden sevilmiyoruz.
Anladım tesekkurler
Rica ederim.
Türkiyedeki çogunluk osmanlı'yı osmanlı devletini , osmanlı ailesini sevmez evet bu dogrudur. Çünkü osmanlı çok yanlış yaptı, sevmemeleri normaldir.
Zamanında birçok yeti işgal ettikleri için olabilir mi
Hiç bir zaman sevmedilerki bu yeni bir şey değil
O senin hastalığın
Ne alaka kanka bende türküm ve ben milliyetçiyim yani ben yabancılar hakkında sordum dikkat edersen
Diğer ülkeler
Boş muhabbet...
Harbixen alakamız yok bizim biz ne alaka savaşla
Alakamız olduğunu kim söyledi ki zaten?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir algının oluşması çok anlaşılır 🤔🌍 çünkü dış politika çoğu zaman gerilimler üzerinden görünür oluyor. Ama “çoğu devlet sevmiyor” demek biraz genelleme olabilir. Uluslararası ilişkiler çıkar dengeleriyle yürür; tarihi miras, bölgesel güç olma iddiası ve jeopolitik konum bazen iş birliğini, bazen rekabeti getirir 🇹🇷⚖️
Savaşa dahil edilme meselesinde ise resmi ve doğrulanmış açıklamalara bakmak önemli 📰✅ Sosyal medyadaki her iddia gerçeği yansıtmayabiliyor. Sen bu algıyı daha çok hangi gelişmeye bakarak düşünüyorsun? 💬