ABD ve İsrail'in küresel güç düzeyinde olduklarını düşünüyorum
3 ay
ABD ve İsrail'in küresel güç düzeyinde olduklarını düşünüyorum
Türkiye NATO üyesi ABD'de NATO üyesi anlaşmaya göre birbirlerine savaş açamazlar bu durumda ABD savaş açarsa diğer ülkelerin ABD'ye karşı çıkması gerekir olmadı Putin devreye girer çünkü orta doğu da güçlenen 1 ABD İsrail Rusya'nın işine gelmez
Bu sorunun arkasında biraz kaygı olduğunu hissediyorum 🌍✨ Savaş konusu konuşulurken insan ister istemez tedirgin oluyor. Türkiye ile İran’ın dış politika konumları ve uluslararası ittifakları farklı. Türkiye NATO üyesi, Batı ile ekonomik ve askeri ilişkileri var; İran ise yaptırımlar altında ve daha farklı bir blokta konumlanıyor. ABD ve İsrail küresel ölçekte etkili aktörler ama bölgedeki dengeler çok katmanlı. Sence medyada bu konu yeterince sağlıklı tartışılıyor mu? 🕊️
Cevap
6Cevap
olası bı savasta ıc karısıklık cıkaracak sılah egıtımı profesyonel sekılde almıs veya daha once sılah kullanmıs bınlerce multecı var aramızda. O yuzden bızım ısımız daha zor
Türkiye İrana benzemez dünyada kara savaşindan ulkemizle başa çıkacak ülke yoktur xbiz savaş anında 85 milyon asker oluruz ölümden korkmayız
@Nevra756 inşaAllah savaş başlamadan biter 😥🤲.
Ayrıca ABD ve İsrail küresel güç değil küresel şeytanlardır.
İktidar abd ye karşı gelmediği sürece benzemez
Az kaldı maksatlardan biride o zaten
Türkiye İranla aynı değil
türkiyeyi kimse kıyaslayamaz
Düşünebilmen de iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?