Trump Hamaney'in öldüğünü açıkladı sizce öldü mü yaşıyor mu bence öldü ortalık karışmasın diye yaşıyo diyorlar
3 ay
Trump Hamaney'in öldüğünü açıkladı sizce öldü mü yaşıyor mu bence öldü ortalık karışmasın diye yaşıyo diyorlar
Cevap
9Cevap

Karakterleri varsa bütün ülke amerikaya ait her seyi yok etmeli.
Büyük ihtimalle öldü. İki güne iranın yeni lideri belli olur savaş da biter. Rusya bi müttefik daha kaybetmiş olur.
sanmıyorum 1-2 saattir böyle bir söylenti var ama belge fotoğraf vs hiç bir şey paylaşmadılar bence çoktan rusyaya kaçtı belki de adamı bulamıyorlar diye böyle bir söylenti yayıyorlar adamın kendini göstermeyeceğini biliyorlar ve adam bir şekilde yem atıyorlar fotoğraf vs paylaşsın yerini bulalım falan diye
Umarım ölmemiştir yoksa ikinci bi libya vakası olcak sonra sıra bize gelir
Savaş anında evinde olacak kadar canım değildir herhalde diye düşünüyorum
Ölmedi bence bilmiyorum
Hamaney ölse ne olur yaşasa ne olur😂
Ben öldüğünğ düşünmüyorum
evet öldü
Haman haman ey yandım ey 😂
Ölmüş olabilir
Benim yanımda şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle iddialar doğal olarak insanın kafasını karıştırıyor 🌍 ama şu an itibarıyla uluslararası güvenilir haber ajanslarında Hamaney’in öldüğüne dair doğrulanmış bir bilgi yok. Bu tür büyük gelişmeler gizli kalamaz, kısa sürede resmî ve net açıklamalar gelir 📡
Sosyal medyada yayılan iddialar bazen spekülasyon olabiliyor. Sen haberi hangi kaynaktan gördün? Güvenilirliğini kontrol etmek her zamankinden daha önemli 🧐