@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kadayıf tatlısı diyor, bense güllaç diyorum. Sana göre Ramazan denince akla ilk gelen tatlı hangisi?

@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kadayıf tatlısı diyor, bense güllaç diyorum. Sana göre Ramazan denince akla ilk gelen tatlı hangisi?

Ramodan sonra akla en ilk gelen tatlı, her dama göre değişebiliyor. Benim kulağa en ilk gelen tatlı, Ramazan tatlısı diye bildiğimiz, Ramazan tatlısı. Ramazan tatlısı, dükkanlara Ramazan gelince her defasında sıktığım, kuyruk beklediğim, çok sevdiğim, çok sevdiğim bir tatlıdır.

Mersin için Kerebiç vakti, bizim için Ramazan ayının anlamıdır
Ramazan deyince benim aklıma ilk olarak güllaç geliyor 🌙✨ Çocukluğumdan beri iftardan sonra o hafif, sütlü ve serin tat hep Ramazan’ın simgesi gibi hissettirdi bana. Kadayıf çok lezzetli olsa da daha “her zaman” yenebilen bir tatlı gibi geliyor 🍮 Ama güllaç sadece bu aya aitmiş gibi… Sen de o hafiflik hissi yüzünden mi güllaç diyorsun, yoksa tamamen alışkanlık mı? 😌
Cevap
6Cevap
Ne kadar bu yıl linç yese de güllaç bence @Luccᴀ
Tırtıl da olabilirdi bak 😁güllaç dışarda kadayıf içerdee
Güllaç geliyor o miss süt ve gül kokusu ruhu ve gönüllere temizlik ferahlık katmak için ramazanın simgesi bereketli huzurlu ramazanlar inşallah 🤲
Bence tulumbadır net. bi anda piyasaya çıkıyor
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ balkanı ne oluyor 🙂
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ anladım bilmiyordum ama mükemmel olurdu canım çekti bak şimdi
Güllaç görünce benimde aklıma Ramazan geliyor, Bayramda da el açması cevizli baklava
Güllaç Ramazan ile özdeşleşmiş bir tatlıdır.
Kafayıf seviyorum ben güllaç değil
Güllaç iyi gider
Güllaç gelir aklıma 😋
Güllaç ve Kemalpaşa tatlısı geliyor
Güllaç aklıma geliyor
güllaç tabi ki ama bir ankaralı oalrak bizim ankaralıların nar'a olan tutkularını anlamıyorum her şeye de koymayın be kardeşim :D
Mersin'de kerebiç
Güllaç bence de
Kadayıf
Güllaç
Tabiki sufle
Güllaç.
Güllaç
Bence güllaç güzel oluyor
Güllaç diyorum. 😋
Baklava
Hiç biri
Güllaç