3 ay

Osmanlı hayranlığını anlayamayan tek ben miyim? Saltanatın bitmesi en büyük şansımız değil mi?

Osmanlı dönemi çok kötü bir dönem değil miymiş ya düşünsenize bir aile koca imparatorluğun başı ve hiçbir numaraları da yok yani bunlardan daha zeki akıllı ve dirayetli olan insanlar da var sizin yaşınızda biri sırf Osmanoğlu ailesinden diye sizi hiç yok sebepten bile idamınıza ferman verir kahve içtiğinizde öldürülmek gibi 4. Murad devrinde de yaşandı zaten bu kişilerin 2 dudağı arasında kaderiniz sizi insan yerine bile koymuyorlar yetmiyor bunların hatasını eleştirdiğiniz için size hakaret etmesi yetmiyor kelleniz bile gidiyor ama aynısını onlar yapsa çıt çıkaramıyorsunuz başınızı öne eğiyorsunuz gerçekten iyi ki atam Mustafa Kemal Atatürk bu saltanatı darmadağın etti ne büyük adammış be cidden okuyup araştırınca Atatürk’ün neden bu kadar abartıldığını şimdi daha iyi anladım Atatürk'ten başkası da sanırım bunu yapamazdı nasıl oldu da Atatürk gibi bir liderimiz oldu aklım hayâlim almıyor çok büyük adam be

Osmanlı hayranlığını anlayamayan tek ben miyim? Saltanatın bitmesi en büyük şansımız değil mi?