3 ay

Bu ülkede erkeklerin hepsinde tamamında hatta dünyada erkeklerin hepsinde küfür var bu sosyal çürüme neden sizce?

Şu Instagram twetter tiktok tanışma sitelerindeki Facebook'taki rahatsız eden erkekler kesinlikle ceza alsın artık engelllemekten yoruldum erkeklerin küfürlerinden usandım aklı başında insan yok Türkiye'de kadınlarda Instagram'da twetterda yobaz kadınlar da var Instagram gibi uygulamalarda her sayfaya saçma espiriler yaptığını zanneden millete hakaret içerikli sözler yazan insanlar var her sayfaya yanlış olan bir şey var mesela kadın dayak yemiş gülen inceller var küfür eden inceller var oyun sitelerinde burası sanal ciddiye alma küfür ederim diyen akıl hastası insanlar var bunlarla nasıl baş edeceğiz bir tane normal insan gördüğümde bunları yapmayan seviniyorum o da kız çıkıyor erkeklerden adam olmaz kızlar daha adam bazı kızlar ama bazıları yobaz onlara da zaten insan ya da kadın denmez düşünceleri erkekleri destekleyen kadın kadına hakaret eden kadından bu half olmaz zaten ataerkil bir yoz olur yozlaşma var özellikle her gördüğü sayfaya sosyal medyada saçma sapan gerici yorym yapanlar Türkiye'nin neredeyse tamamı diyebiliriz neden sosyal çürüme yaşanıyor
Bu ülkede erkeklerin hepsinde tamamında hatta dünyada erkeklerin hepsinde küfür var bu sosyal çürüme neden sizce?