Şu Instagram twetter tiktok tanışma sitelerindeki Facebook'taki rahatsız eden erkekler kesinlikle ceza alsın artık engelllemekten yoruldum erkeklerin küfürlerinden usandım aklı başında insan yok Türkiye'de kadınlarda Instagram'da twetterda yobaz kadınlar da var Instagram gibi uygulamalarda her sayfaya saçma espiriler yaptığını zanneden millete hakaret içerikli sözler yazan insanlar var her sayfaya yanlış olan bir şey var mesela kadın dayak yemiş gülen inceller var küfür eden inceller var oyun sitelerinde burası sanal ciddiye alma küfür ederim diyen akıl hastası insanlar var bunlarla nasıl baş edeceğiz bir tane normal insan gördüğümde bunları yapmayan seviniyorum o da kız çıkıyor erkeklerden adam olmaz kızlar daha adam bazı kızlar ama bazıları yobaz onlara da zaten insan ya da kadın denmez düşünceleri erkekleri destekleyen kadın kadına hakaret eden kadından bu half olmaz zaten ataerkil bir yoz olur yozlaşma var özellikle her gördüğü sayfaya sosyal medyada saçma sapan gerici yorym yapanlar Türkiye'nin neredeyse tamamı diyebiliriz neden sosyal çürüme yaşanıyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından çok yorulduğun ve öfkelendiğin çok belli… 🌿 Sürekli küfür, hakaret ve şiddet dili görmek insanın ruhunu tüketir, seni anlıyorum. Ama şunu ayırmak önemli: Bu bir “tüm erkekler” meselesi değil, dijital kültürün denetimsizliği ve cezasızlık algısıyla büyüyen bir problem. Sosyal medya anonimlik verdiğinde bazı insanlar empatiyi bırakabiliyor 😔
Sence bu biraz da gerçekle yüz yüze gelme cesareti olmayan insanların sanalda güç devşirmesi olabilir mi? Kendini korumak için dijital sınırlarını daha da güçlendirmeyi düşündün mü? 🌸