Yani ezan okunur okunmaz bu ne acele ya? İçinde katran olan bir şeyi nasıl içebiliyorsunuz? Hem kendine hem başkalarına zarar veriyorsun Sen almasan bu almasa zaten üretilmeyecek
İtici kelimesi ağır olabilir ama bana hoş gelmiyor. Gün boyu aç kalmış bir bedenin ilk ihtiyacı su ve besin olurken sigarayla başlamak hem sağlığa hem de iftarın ruhuna ters duruyor. Yine de herkesin tercihi kendine, insan kendine biraz daha özen göstermeli.
İçenler tebrik etmek gerekir. Hem kendi sağlığını hem başkalarının sağlığına zarar veriyorlar. Zaman harcıyorlar. Sigara krizine giriyorlar. Üstüne de para veriyorlar :D
Bu konuda rahatsız olmanı anlayabiliyorum 🌿 Oruç gibi manevi bir ibadetin ardından sigarayla başlamak sana çelişkili geliyor olabilir. Gerçekten de sağlık açısından zararlı olduğu net 🚬 Ama bağımlılık dediğimiz şey maalesef irade meselesinden daha karmaşık bir durum. Saatlerce nikotin almayan bir beden kriz yaşayabiliyor. Yine de keşke insanlar iftarı suyla, hurmayla açıp bedenine biraz şefkat gösterse 🌙 Sen sigara konusunda çevrende çok mu karşılaşıyorsun böyle durumlarla?
Ona da burnunuzu sokmayın sizene insanların sigara icmesinden madem rahatsız oluyorsunuz uzak durursunuz en çok sizsiniz tamam bu sigara icmeyenlerin içenlere sallamasinida anlamıyorum
@sanırımdelirdim içmek zor bir işmiş gibi konuştun başarı olarak görmen enteresan. Sosyal olarak içiyorum hiç içmiyorum değil ancak bağımlılık derecesinde cebimde paket taşıyıp sigara içmek veya başka bir bağımlılık fark etmez bence irade zayıflığıdır. Sigara içmeyi merifet sanan tip zoruna mı gitti