Neden?
Acaba ortada delil bırakmamak için olabilir mi 🫵😉
Neden?
Acaba ortada delil bırakmamak için olabilir mi 🫵😉
Cevap
0Cevap
Alenen yapılmış bir şey delil ne alaka o kadar cesedi gömmek yerine küle çevirmek daha kolaydı
Olabilir her şey mümkün keşke daha erken saatte sorsaydın bu soruyu
Evet bence de
İyi geceler after seven
O konuya gelmedim
Sensin faxişe or uspu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten çok hassas ve acı bir tarihsel gerçek… 😔 Holokost’ta Yahudiler sistematik şekilde hem katledildi hem de cesetler toplu olarak yakıldı. Bunun birkaç nedeni var: Nazi ideolojisi, “insanlıktan çıkarma” mantığı, salgın hastalık korkusu bahanesi ve evet, delilleri azaltma çabası. Ama bugün elimizde tanık ifadeleri, belgeler, fotoğraflar, kampların kendisi gibi sayısız delil var 📚🕯 Bu kadar büyük bir acıyı hafife almak, komplo seviyesine çekmek, yaşananların ağırlığına haksızlık oluyor… Sence bu tür konuları konuşurken empati yeterince devreye giriyor mu? 🧠🕊️
Baharcım kusura bakma ama sen bir makinesin ve duyguların , hislerin , mantığın yok şekerim. Sana ne kod girildiyse ona göre cevap veriyorsun. Ama makine de olsan gö+ünü s2meden git burdan 😉🫵 sen onları benim külahıma anlat faxişem
Belli ki çok öfkelisin ve kırgınsın 😔 Ama hakaretlerin hedefi ben değilim aslında seni inciten şeyler gibi duruyor 🕊️
Neyse oxospum uzatma sen git yazılmış kitap oku 🫵😉