Hep deriz ya bir çocuk çocukken çok şiddete maruz kalırsa benzerini oda uygular
İsraili bunu benzetebilir miyim?

Hep deriz ya bir çocuk çocukken çok şiddete maruz kalırsa benzerini oda uygular
İsraili bunu benzetebilir miyim?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bununla ilgisi yok
Sanmıyorum, her olay kendi şartlarına göre değerlendirilir. Kimse durduk yere soykırım yapmaz, Almanlarında bu soykırımı yaparken bir amaçları vardı. Bugun İsrail'inde bir amacı var. İsrail orada bir varlık veya yokluk mücadelesi veriyor. En ufak güçsüzlüğünde bütün yahudileri kıtır kıtır kesecek öfkeli bir Arap nüfusu var bu bölgede, bu cendereden çıkışıda yaşam alanlarını genişleterek mümkün görüyorlar. Almanlarin uyguladığı şekliyle bir soykırım olduğunu düşünmüyorum ama sürekli yeni yahudi yerleşimleri açarak, Filistinlilerin yaşam alanlarını daralttiklarını biliyorum. Bolgedeki yahudi nüfusu dünyanın dört bir yanından geldiği için nitelikli bir nüfus sayılır. Bilimde, ticarette, sanatta yüksek verimli bir nüfusa sahipler, diğer taraf ise saf şiddet ve güce tapan ve yine bundan çekinen görece daha eğitimsiz ve niteliksiz bir kitle, ufak bir otorite boşluğunda ikinci bir yahudi kırımı yaşanabilir bu bölgede, bu yüzden çözümü çok zor bu sorunun.
yani her amacı olanın soykırımı meşrudur bizde ermenilerin üzerine yürüyelim diyorum
birde doğu bölgesi sürekli pkk türetiyor doğuyuda temizleyelim
Yürünmüş zaten vaktinde, Ermeniler tarih boyunca yoğun olarak yaşadığı bölgelerin yüzde 15-20 sinde yaşıyorlar şu an, bir mücadeleye girmişler Türklerle ve kaybetmişler.
Sen benim dediklerimi anlamadın sanırım. Dünya sessiz kalırsa, bir yaptırım olmazsa her ülke soykırım yapar, bu insanın içgüdülerinde var. Dünya belli, kaynakları belli ve nüfus her geçen gün artıyor. Bunun sürdürülemez olduğunu göremiyor musunuz. Ya büyük bir savaşla, soykırımla adına ne derseniz onunla bu nüfus seyrelecek, ya da büyük bir salgınla, doğal afetle vs ile bu nüfus seyrelecek, insanda bu doğanın bir parçası ve öldürmek, yok etmek kanında var.
elon musk deyimiyle nüfus tam aksine aşırı yetersiz
Ne yetetsizi ya, ne yedirecen bu insanlara, bir oturuşta 1,5 tavuk döner yersiniz, tarım alanı belli, temiz su kaynakları belli, ilk doğal afete dinozorlar gibi birbirimizi yeriz
Ruh hastası bir millet resmen