Birgün öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz/adolf hitler.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bilmem. Yaradan bilir. ama üstad hitler çok saydığım gerçek bir lşder kişilikli ileri görüşlü almanyayı 10 yıl gibi kısa sürede ayağa kaldırmış avuaturyaya tank motoru ürettirmiş, demir yolu için otobüsü yasaklayıp almanyanın her yerini demir ağlar döşetmiş almanya sevdalısı biri
vacip olduğundan değil şimdi yahudileri görüyorsun dünyaya hükmediyorlar. hitler de ileri görüşlü bir lider olduğu için demiş
yani ben sevmem yahudileri
dünya ya Yahudiler bize de tecavüzcüler, hırsızlar hükmediyor çok mu ya birazda bu konuya değinsek keşke her geçen gün artıyor tecavüzler ceza yerine ödüller var resmen Yahudi asıp kesene kadar kendimize bakmalıyız
Vahsilige bak. Islamcilar yine katletme pesine dusmus.
Devletler savasabilir ama insanlar kendisini nasil bu kadar kaybediyor anlamak mumkun degil.
Katli vacip dersen islam olur o.
Hitlerin yaptigini biliyoruz ve bugun almanya bu yapilani inkar etmiyor, gurur da duymuyor.
Ama sen o yapilanlari surdurmeye calisan bir insansin. Seni yani savasla ilgisi olmayan bir sivili ailecek bir vagona 200 kisiyle atip uzerine zehirli gaz puskurtmek senin destekledigin bir gorus oluyor. Bence kendine insan bile dememelisin. Muslumanlikta bunun gercekten bir yeri var mi ison bu kismini sorgulamiyorum bile.
Cevap
4Cevap
Yahudi öldürmek caniliktir. Hitler öldürülmek yerine öldürmeyi tercih ediyordu sadece. Mesele yahudiler veya başka bir ırk değil. O sadece kaybetmeye tahammül etmiyordu.
Hangi konuda?
Yok artik. Ne olursa olsun bir insan oldurulebilirdi. Hadi insani gectim hicbir canliyi oldurme hakkimiz yok. Vicdanimiz da olmamali
O karari sen veremezsin. Ne olursa olsun bir insani olfurmek dogru degil. Hak hukuk var sonucta oyle olmaz
Hitler bı araştır bence ne olduklarını katliam için yaşadıklarını ne kadar acımasız olduklarını ondan sonra onun sözüyle hareket et
Herşeyden önce insanlar ve insan ne günahı var yeni doğmuş bebeğin kendi mı istedi öyle bir yerde doğmayı kendi mı seçti böyle kütük gibi düşünmeyin ya
herkes önce İNSAN
Hitler'e kim verdi bu talimatı
seni Yahudiler alsa muslumansin diye sırf yedi cettini gaz dolu odalara atsa gözlerinin önünde hem sen hem onlar ölse nolur bunların yanı sıra tecavüzleri tacizler isgenceler hariç
insan olun insan din dil ırk önemli değil
kardeşim bak burası mahalle kahvesi değil bende ordaki Muhittin amca değilim araştır sonra gel karşıma şuanda seninle şu ortamda siyaset yapamam kb
herkesin cehaleti kendisine 😇😇 anlaşıldiysa tabi
benim kalbimi senin gibiler kıramaz kendini kasma 😇😇ha bide anlamadıysan oku
bu akılla hiç bir şey yapamazsın yerinde sayıp durursun
kimle uğraştığına dikkat et
bence de sen uğraşma 😇
Allah'ın işine karisilmaz ne iyiyse onu yapar senin demenle değil yani
nazinin fikrini beyan ederken yanına vacip mi diye sormam !
Garkad ağacını yahudiler niye dikiyor sanıyorsun? Her taş her ağaç konuşacak bir tek bu ağaç dışında
Şimdi biz yahudilere savaş açalım diyoruz ya filistin için.
Diyelim ki açtık ve yok ettik onları
Öte yandan kur'anı kerim yahudilerin kıyamete kadar yaşayacağı ve senn o bahsettiğin gargat ağacı meselesi ne baktığımız zaman onlarn kıyamete kadar var olacağı anlamına gelir demekki savaşsakta bitmiycekler sen ne düşünüyosun bu konuda
Yahudiler gene iyi sen git bu sinirini suriyelilerden çıkar memleketin anasını si.. ler.
Yahudilere niye kızıyosun ki Sana kötü bişeymi yaptılar ki
En iyi suriyelinin ya Gardaş. Vatanını satıp kaçandan hayır gelmez Orda savaşan suriyeliler var Onlara helal olsun Ama onlarda az güzel kardeşim değil benim gördüklerimi sende görsen sende öyle düşünün. Biz bir çoban tuttuk suriyeli Adam pilavı elle yiyio pislik. Karısına çocuğunu dövüyo. Onu geçtim benim bir köpeğim var Köpeğime vurduğunu gördüm Öldürücektim herifi İnsan değil bunlar hepsi aynı bo k inan bana.
Biz öylemi yaptık çanakkalede sakaryada kurtuluş savaşında 1. dünya savaşında? Tarihte nezaman kaçmış bu toplum? Onlarında savaştığı görülmemiş iki tane zıt ülke aynı yerde şu an 3 milyon ilerde olur 10 15 milyon 8 9 tane çocuk yapıyolar 3 tane karısı var 1 adamın. Allah belalarını versin. Eğer onlarda hakkım varsa haram zıkkım olsun bana onları savunma gözünü seveyim
100 kişinin içinden 1 2 kişi kaçıyosa O cevizin çürük kısmıdır zaten totale bakıcaksın Savaş olupta kaçmayan yok zaten Ama Genel olarak hep savaşmışız Dünyada bukdar Şehit kanyıla sulanan başka bir vatan parçası varmı? Elin suriyelileriyle Bizim gibi asil bir milleti kıyaslaman bikere çok saçma.
Yahudi de olsa insan. insan öldürmek neden vacip olsun saçma
Hangi islamiyet 😂😂 kıçından uydurdugun olan mi
Dine laf etmiyorum farkındaysan senin bahsettifin kendi uydurdugun din adolf hitlerin bir sözünü paylaşıp islam falan diyon hitler müslüman değil bu arada 😂
Hitler yalancının tekiydi
Haklı 👍
Adam haklib
yok öyle bişey
hitler oçtur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar