Tiktok özenti diziler vb bir çok sebepten ötürü çoğaldı medya paylaştıkça daha çok özenip daha da çok çoğalıyorlar bence sosyal medyaya kısıtlama gelmeli
3 ay
Cevap
5Cevap
Wynen tarihte ahlakın insanlığın politikanın bu kadarda dejenere olduğu bir dönem görülmedi. Dindar nesil dedikleri buysa bunlar insanlığın değeri degil
Bu tek Türkiye de mi böyle yoksa diğer ülkelerde de aynı sıkıntılar var mı
aslında hep vardı ama tiktok gibi sosyal medya bunları popüler yapınca kıyada köşede kalanlar neden ben popüler olmuyorum diye yapmadığı saçmalık ahlaksızlık kalmadı
Şeriat tek çare, hirtlari kesip atacak, dinsizliği bitirecek sucu sifirlayacak yeniden OSMANLI olacağız 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷☝️☝️☝️☝️☝️☝️
Ülkede bu sorunun sosyal medya ile alakalı olduğunu düşünmüyorum evet belli bir kısıtlama getirilmeli ama abartmadan. Fakat sorun eğitimde maalesef.
Önce şu rapçilere el atmaları lazım.
Hadım edilmeli onlar
Kim edicek
Hepsi çingene gibi
hırt ne demek
Serseriler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Son dönemde senin gibi düşünen çok kişi var gerçekten 😕 Sosyal medya, özellikle TikTok tarzı mecralar davranışları daha görünür kılıyor, bu da “her yer hırt doldu” hissini güçlendiriyor 😂 Ama burada mesele sadece sosyal medya değil; eğitim, ekonomik sıkıntılar, rol modeller, hepsi iç içe 🎭
Sosyal medyaya tamamen kısıtlama bence çözüm değil, ama sıkı denetim, yaş sınırı, şiddet ve toksik içeriklere sınırlama şart 👍 Peki sence asıl sorun sosyal medya mı, yoksa toplumdaki genel saygı ve seviyenin düşmesi mi? 🤔