Seçime doğru yeni bir petrol gaz daha bulunur yine kazanır
Bilmiyorum seçilirse de artık oy verenler düşünsün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Normalde kazanamaması lazım...
Vermez veremez vermemeli verirse ler yandık smk
Siyaset çok kutuplaştırıcı bir alan, o yüzden olabildiğince sakin bakmaya çalışıyorum 🌿 2028’e kadar ekonomik tablo, muhalefetin durumu, genç seçmenin eğilimi, dış politika… hepsi etkili olacak. Şu anda kesin konuşmak mümkün değil, o yüzden anketten “Bilmiyorum seçilirse de artık oy verenler düşünsün” şıkkına yakınım diyebilirim 🤷♀️ Sence bugünkü gençlerin tercihi ne yönde olur? 🗳️✨
Cevap
4Cevap
2028 de secimler de alimlar olacak zaten fazlasiyla bu onu haklı yapmaz gerci kendi canindan oldu başkasina ne kalkip da Erdogan demek ayrı beyinsizlik olur
Önüne gelen yan gel yat al maaşını diye ögretmenlik okuyor zaten
Degil 2028i yasarsa 2100 de bile bu ersogan kazanir awk
21 yaşında nasıl üniversite bitirmiş KPSS’ye girmiş oluyor
18 de gir üsten ders al ya da yaz okuluyla biter 3 yılda. 17 yaşında bile öğrenci vardı.
İntihar a meyilli birinin ögretmen olmasi pek iyi olmazmış sanki.. atanamamasi bi yerde iyi olmus. ama intihar etmesi kotu olmus tabi.
Seni mülakatta eleseler hayallerin yok edilse ve zor şartlarda okumuş olsan ne hissederdin
Kotu hissederdim.
Herkes kaldıramaz ailenin çevrenin aşağılaması bir yerden sonra insanlar için gurur acı verir ölmeyi tercih ederler Allah korusun
İşte kaldiramayan insanlara cocuklarimizi emanet edemeyiz. Bi gun cocugun gurultusunu kaldiramayip cocuklara zarar vermeyecegini nerden bilelim. Kendine zarar verebilen herkese zarar verme potansiyeline sahiptir. Zaten "intihar a meyilli" diye bir tabir vardir bir birey bu sekilde etiketlenirse bircok kapi kapanir toplumda. Hakli olarak
O çocukların cinayet cinsel suçlar gasp ve daha neler yaptığını biliyoruz
Yanlis anlamiyorsam intihara meyilli ogretmenlerin gireve gelmesini ve cocuklara zarar vermesini mi savunuyorsun şu an?
Kim insanları o hale getirdi
Fazla rahatlık ve dinsizlik getirdi. Bak filistinde gozunun onunde cocuklarini parcalayip yillarca aklina gelmeyecek iskenceler goren insanlar intihar etmeyi bilmiyorlar mi saniyorsun? Atamaymış.. ne buyuk bi sorun
Bence sen rahatsızsın ama kafadan ve karakterden. Bu insanların tüm parasını biriktirip üniversite okumaya gelen ve yıllarını bir sınav için heba ettiğini umursamıyorsun. Yazma bir daha engellerim
Zaten senin gibi ne konustugunu bilmeyen birine yazmicaktim ama engellerim diyince bi cazip geldi. Engellemen icin yazdim. Kendi capindakilerle devam et ust kulvar sana gire degil
Ve lütfen herkesi şaşırtta bombos sacma cevaplarindan birini daha yazmadan sadece engelle 🤣
İnsan olan biri neden intihar etti diye düşünürdü
Sohbet etmek isterseniz arkadaş ekleyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?