İster istemez inanıyorum resmen kâbusum oldu.. 2 yaşında bir kızım var ve ikiz bebeklere gebeyim.. ama bu konu o kadar çok moral bozucu ki artık ne yapmak istediğimi bilmiyorum 😔 bu nasıl bir şey inanması çok zor.

İster istemez inanıyorum resmen kâbusum oldu.. 2 yaşında bir kızım var ve ikiz bebeklere gebeyim.. ama bu konu o kadar çok moral bozucu ki artık ne yapmak istediğimi bilmiyorum 😔 bu nasıl bir şey inanması çok zor.

İnsanoğlu ne garip dimi senelerce bu adamın üstünde suçlamalar olmasına rağmen o kadar ünlü isim susmuş. Şimdi dönmüş dolaşmış Epstein suçluydu caniydi diyerek herkes sıyrılma peşinde. Yahudiler tarafından fonlanan adamın teki öldüğüne inanmıyorum. Hadi öldü diyelim peki Epsteinin yerine kim geçecek? Bu kadar yüzlerce binlerce zihniyeti bozuk insan Epstein öldü diye durmaz.
İstediğin kadar sosyal medyadan fotoları sakla çözümü yok.
Gerçekten öyle bir dünyada yaşamak niye böyle bir dünyaya çocuk getirmek o kadar kötü ki bu durumda onları nasıl koruyacağız?
Squid game izlerken vaov diyorsun ne güzel senaryo falan ama aslında gerçek hayatta daha fazlası olduğunu görüyorsun. Tamamen üst düzey insanların paraları nereye harcayacaklarını bilememesi midir artık nedir insanları öldürüp izliyorlar. Tamam Epstein suçlu ulan diğer hepsi ne? Bu adam bunu şantaj olarak yapmış tamam kendisini aklamıyorum da diğer ünlüler milyarderler ne ayak? Kim yargılanacak bakalım
Doğru diyorsun hepsi adamı destekliyor başka destekleyecek yer kalmamış gibi... Diyecek söz bulamıyorum en kısa zamanda da bunun bitmesini istiyorum artık..
Kimse yargılanmayacak ve bunu yapmaya devam edecekler gibi geliyor 😒
Bitmez ki daha neler neler oluyordur da haberimiz yok
Sıra kendi çocuğumuza gelince mi haberimiz olacak 😔 artık bu tür şeyler dursun istiyorum
Bu Epstein olayını uzun zaman önce Drama Pasta adında Youtube kanalında izlemiştim. Ve bu aslında çok bilindik olmasa da uzun zamandır konuşuluyordu. Sadece şimdi bu kadar ifşa oldu. Adrenokrom için çocukları kullandıkları söyleniyordu ama kimse bir şey yapmıyordu
Evet 1980'lerden beri böyle bir şey varmış adam hapse girip öldü denilince çıkmış ama hala devam etmiş ölmemiş diye söylüyorlardı.. belki de kimsenin bir şey yapmamasının sebebi de büyük devlet adamlarının da bu olaya dahil olması?
Halk uyanıp tepki verdikten sonra devlet adamlarının da bir önemi kalmıyor. Sonuçta devleti devlet yapan halktır. Dilerim belalarını en kısa sürede bulurlar. Çocukların etlerini McDonald's hamburgerlerinde kullanmak falan çok kötü. Aklıma geldikçe kusasım geliyor
Aynen öyle umarım en kısa zamanda bu olay biter artık
Cevap
2Cevap
Dünya iğrenç bir yer.
Gerçekten öyle bir hal aldı ki kızlarımızı markete bile gönderirken sürekli bir arada kalıyoruz nasıl bir zamana geldik...
Evet maalesef
Uydurmadir
Kaybolan o kadar çocuk varken bunu nasıl anlayacağız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar