Epstein davasında yeni bilgilerle birlikte küçük çocukların ve 16-17 yaşlarındaki genç kadınların çekya, rusya, türkiye, pakistan, afganistan gibi ülkelerden para, ün, şöhret, iş gibi vaatlerle kandırıldığı ya da zorla kaçırıldığı düşünülüyor.

Davayla ilgili mahkemede Lolita express uçağının özel pilotu tanık Nadya P.. kendisine yöneltilen türkiyeden çocuk götürdünüz mü sorusuna "bilmiyorum eğer götürmüşsek bile kaydı olmayabilir" dedi. Özellikle 1998-2002 arası dönem sorulmuştu. Tüik verilerine göre bu yılları arasında 300-400 çocuk kaybolmuştu.17 Ağustos 1999 depreminde Adana/ incirlik amerikan hava üssünde siyah içi dolu bir minibüs gördüğünü söyleyenler bu iddiaların doğruluğunu güçlendiriyor.

Öte yandan İngiltere prensi Andrew'in boşandığı prenses Sarah Ferguson 12 yaşlarındaki iki kızıyla birlikte epstein adasını ziyaret edenlerden biri. Üstelik Prenses sarah 2000'lerin ortasında türkiyedeki çocuk esirgeme kurumlarını sürekli ziyaret etmiş.

Günümüzde asrın felaketlerinden biri olarak adlandırdığımız 6 Şubat depreminde kaybolan birçok çocuk olduğu söyleniyor.

Depremi yaşayan genç bir kadının anlattıkları şöyle "Felaketi yaşadıktan sonra ilk 1-2 hafta türk askeri polis kimse yoktu. Kore gibi diğer ülkelerden askerler yardıma gelmişti. Bunların haricinde askerlerle hiç iletişimi olmayan İngilizce konuşan gri kıyafetler giymiş kişileri tırlarla gelip etrafı kolaçan ediyordu".
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer