AKP'siz bir Türkiye de sizin hayaliniz ne? benimkileri sıralıyorum?

benim hayalim insanların aldıkları ücret karşılığında gönüllerince gezip tozabildikleri bi ülke olması.. refahın artmış ve insanların birbirine saygı gösterebildiği müstakil evlerde yaşamın yasalaştığı bir türkiye. mütahitlerin m2nin suyunu çıkarırcasına kutu gibi evler yaparak köşeyi dönmediği bir ülke..

torpili olanların değil gerçekten o posizyonun liyakatle taşıyabileceklerin getirildiği devlet kadroları.. bu kadrolar sayesinde devletin yaptığı kusursuz yamalı yollardan köprülerden ücreti çok düşük kalacak bir ödeme ile geçme imkanı..

Tüm dünyanın yaşamak istediği ütopya gibi bir ülke olup sınırlarını herkese açmadan kendi vatandaşının huzuru için çalışan bir devlet..

böyle bi devlette normal şartlarda pkk da varlığını sürdüremez. çünkü pkk fakirin çocuğunu dağa çıkartabilirken artık fakirlik kalmamıştır. ülkede ayrımcılık isteyenin dar ağacına götürüleceği bellidir.

kudursun iblisler.

Güncellemeler
4 ay
eğitimli bilinçli halk bi kıvılcım yakacak ve örgütleyecek herkesi... akp iktidara girerken halkın arasına sızıp herkesle konuşup gelmişti. oysa aynı halkı tekrar örgütleyebilmenin mümkün olduğunu bunun bir kıvılcım yakarak gerçekleşebileceğini kimse dillendirmiyor. çünkü işine gelmiyor.. umutsuzluk pompalanarak akpnin ekmeğine yağ sürülüyor.
AKP'siz bir Türkiye de sizin hayaliniz ne? benimkileri sıralıyorum?